Survivor35 kérdése:
Szeretnék egy fiatal húszas harmincas emberi társaságot egy fiút,vagy férfit dehát olyan nehéz nekem egy autistának aspergeres szorongásos személyiség zavaros embernek most mit csináljak maradjak magányosan egyedül!?
Figyelt kérdés
Nagyon egy depressziós szociális fóbiás remete ember vagyok.
35 éves fiú vagyok.
ma 16:25
11/17 anonim válasza:
Látom a moderátorok törlik a hozzászólásokat, igaz valóban nem ehhez a kérdéshez inkább már a személyhez szólnak, de így nincs sok értelme kifejteni a véleményt a témában, még ha nem is fröcsögő, támadó módon teszi az ember.
ma 19:26
12/17 anonim válasza:
A múltkor még öregeket kerestél, azelőtt megint csak fiatalokat. Döntsd el, hogy kit/mit akarsz. Amúgy ha tudod magadról, hogy problémás vagy, akkor előbb kezeltesd magad, szerintem senki nem akar egy hozzád hasonló hisztigépet a nyakába venni. Látod, hogy teljesen értelmetlen ide írogatnod, de te csak újra és újra nyomod a szövegedet, ahelyett, hogy megpróbálnád fejleszteni magad, és kezeltetni ezt az agresszív viselkedésedet. Attól, hogy agresszív vagy, nem leszel szimpatikusabb senki számára, sőt.
ma 19:29
13/17 anonim válasza:
Ha ilyen a neten, el se tudom kepzelni milyen lehet eloben
ma 20:06
14/17 A kérdező kommentje:
Én meg erre azt mondom amilyen az adjon isten olyan leszek én is!!!
Ha én velem szemben ellenségesek gyűlölködőek és utálatosak akkor én is ellenszenves gyűlölködő és utálatos leszek mostmár a többiekkel az összes többi emberrel szemben!!!
ma 21:37
15/17 anonim válasza:
Oké, aztán ne csodálkozz, ha 20 év múlva se kellesz senkinek.
ma 21:40
16/17 A kérdező kommentje:
Tűrtem viseltem elég sok rengeteg rohadt szemét tetves korcs embert elegem lett belőle hogy mindig állandóan állandó jelleggel mindig még felnőtt fejjel is én hunyászkodjak meg mások előtt jobb híján lassan negyven évesen itt az évtized legvégén már a negyedik x-be lépek!!!
ma 21:41
17/17 A kérdező kommentje:
Hogy mindig ezt a furkó tuskó prosztó stílust hallgassam és tűrjem viseljem el hol gyerekkorban most meg felnőttként is itt életem végéig is!!!
ma 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!