Izgulós, túlságosan extrém szorongásos személyiségzavarral mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Megkeseríti a mindennapjaimat,és rosszul is szoktam lenni hogyan kezelik ezt?Hogyan lehet?okt. 12. 08:43
1/7 anonim válasza:
gyógyszerrel, szorongás oldókkal a pszichiáterek
2/7 A kérdező kommentje:
Állandóan rajtam van ez a dolog sose tudok megnyugodni kb.
okt. 12. 08:59
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszerek segíthetnek ebben még kiugró vérnyomásban?
okt. 12. 09:00
4/7 anonim válasza:
lány vagy fiú vagy? hány éves? mi okozza a szorongásodat tudod?
5/7 A kérdező kommentje:
Az hogy szociális fobia szerintem és ez csak úgy jön. A semmiből hogy rosszul leszek nagyon
okt. 12. 09:39
6/7 anonim válasza:
kérdéseimre nem válaszoltál: kor és nem...
de mint írtam pszichiáterhez kell menni és gyógyszeres terápia szükséges
antdepresszány/szorongásoldód fogsz kapni illetve lehet nyugtatót is mellé főleg az első hetekre
7/7 anonim válasza:
Hasonlóan voltam, nekem az antidepresszáns sokat segített. Egyebkent korral nálam csökkent ez a dolog. Minél több dolgot lát illetve tapasztal meg az ember annak inkább rajön, hogy minden hlyesegen teljesen felesleges izgulni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!