Leszázalékolnának ilyen mentális problémával? :Borderline sz.zavar,szoc.fóbia,szorongásos depressziós zavar, pánikbetegség?
Van akit hasonló dolgok miatt leszázalékoltak?
Nagyon nehezek a mindennapjaim, a munkában nem tudok teljesíteni a szorongásom miatt, állandóan előjön a szorongás, pánikbetegség, 2 hetet tudok dolgozni, vagy ha annyira szorongok hogy rámegy a hasamra....Nem tudok aludni sem normálisan.
Szedek antidepresszánst, és napi 2 db nyugtatót.
Mivel lehetne csökkenteni, hogy tudjak dolgozni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Akkor miért válaszoltál?
Azok válaszára vagyok nyilván kíváncsi, akik tudják.
Nem hinném,akkor az emberek negyede kérhetné. Keress egy jó orvost és válts gyógyszert ha szükséges,de a legfontosabb a gondolkodás átállítása és az akaraterő.
Én is ezekkel küzdök és nekem is van hogy alig bírom ki a munkaidő végét,de hidd el ha csak otthon lennél még rosszabb lenne.
Arra jöttem rá,hogy nagyon fontos az akaraterő ami rohadt nehéz de csak ezzel lehet kordában tartani.
#4-es!
Nem otthon lennék, hanem dolgoznék mint megváltozott munkaképességű, az a célom, hogy normálisan tudjak, nem az hogy itthon üljek.
Dolgozom alkalmi munkában, de ez nagyon megterhelő mert nem tudom meddig tart,meddig kellek, nem vagyok bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!