Leszázalékolnának ilyen mentális problémával? :Borderline sz.zavar,szoc.fóbia,szorongásos depressziós zavar, pánikbetegség?
Van akit hasonló dolgok miatt leszázalékoltak?
Nagyon nehezek a mindennapjaim, a munkában nem tudok teljesíteni a szorongásom miatt, állandóan előjön a szorongás, pánikbetegség, 2 hetet tudok dolgozni, vagy ha annyira szorongok hogy rámegy a hasamra....Nem tudok aludni sem normálisan.
Szedek antidepresszánst, és napi 2 db nyugtatót.
Mivel lehetne csökkenteni, hogy tudjak dolgozni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Van egy lista, ahol felsorolják azon betegségeket, amelyekkel leszázalékolnak. Illetve nem vagyok biztos benne, hogy le is százalékolnak ezekkel, de legalább adókedvezmény jár utánuk.
Ezekkel a mentális zavarokkal nem fognak leszázalékolni, igaza van az egyik előttem válaszolónak. Ha ezekre leszázalékolás járna, akkor minimum a lakosság fele kérhetné...
Járj pszichoterápiára és pszichiáterhez a gyógyszeres kezelés miatt.
Utolsó válaszoló!
Igen, azért kérdeztem, mert amikor feküdtem pszichoterápiás osztályon, a szobatársaim hasonló mentális betegségekkel voltak leszázalékolva.
Kitartás 14#-es válaszoló!
Megkérdezhetem a korodat, és hogy mióta tart nálad ez az állapot?
borderline nem vagyok, a többi igen és leszázalékoltak.
függ a vizsgálóbizottságtól, ill. attól hogy mennyi ideje vagy beteg, milyen terápiákat alkalmaztak... stb.
és több olyan embert ismerek akik mentális betegség miatt lettek leszázalékolva.
nyilván akik azt mondják, hogy nem lehet azok azt hiszik, hogy elmegy valaki a dokihoz, hogy depis és már le is százalékolják.
nem, ha indokolt, akkor lefognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!