Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Autistáknak,aspergereseknek,sz...

Kérdező35 kérdése:

Autistáknak,aspergereseknek,szorongásos személyiség zavaros,szociális fóbiás,depressziós,pszichés beteg embereknek lakó otthonok hol működnek budapesten, vagy akár vidéken is!?

Figyelt kérdés

Ha ezek a sérült emberek egyedül magukra maradnak meghal a családjuk a közeli hozzátartozóik hogy tudják megoldani a lakhatásukat!?

Mármint igen a teljes ellátásukat!?

#autizmus #Lakó otthonok
nov. 21. 21:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Az a jó ha a teljes ellátás is megvan oldva.
nov. 21. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Korház zárt osztály, vagy elmegyógyintézet.
nov. 21. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Google a barátod ;) Sok otthon van ahol értelmileg sérült emberek lakhatnak. Vannak alapítványi-egyházi-állami intézmények is. Ki-mit tud megfizetni... Mert ugye vmennyi bevétele mindenkinek van (pl: fogyatékosági támogatás-rokkant nyugdíj )
tegnapelőtt 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért ne haragudj de a súlyos autizmust leszamítva miért kéne lakóotthonba vonulni?! Elmész dolgozni és eltartod magad.

Elmegyógyintézet egyébként már nincs. Van a Tündérhegy meg a Talassa ház ahova be lehet jutni tb alapon pár hónapra. De ezek terápiás intézetek nem élethosszig szóló szállások. Nek hiszem hogy arra kéne berendezkedni, hogy feldja valaki az életet és tolják alá az ágytálat is. Igyekezni kell jobban lenni és visszailleszledni a társadalomba. Amit kérdeztél annak valóban könnyen lehet a vége a hajléktalan állapot hiába pontozgatták le ezeket a válaszokat. :(

tegnap 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Na nekem a felsoroltakból több is kijutott. Úgy oldottam meg, hogy dolgoztam 18 éves korom óta. Vettem egy kis lakást és azóta is 8 órában dolgozom. Nem könnyű. Sőt néha rohadt nehéz. Vannak időszakok mikor csak túlélem a napokat. De muszáj.

Lehet választani egy normális élet és otthon meg a kiszolgaltatott undorító helyzet között. Nyilván az előbbiért tenni kell.

tegnap 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudja milyen gén hibáim és fejlődési rendellenességem van de azért ítélkezik felettem megcsak elkönyvel inkább lustának.
tegnap 18:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Amikor már a bölcsőde és a lakás óvoda óta meg gyűloltették és megutáltatták én velem az életemet merthogy mivelhogy egy beteg sérült ember vagyok
tegnap 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Tele vagyok pszichotraumával meg pszichoszomatikus betegségekkel is és ami idegi lelki alapon is lehet és akkor szemetek egy rohadt tetvek én velem szemben egész életemben!!!
tegnap 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben a temetőben érdemes vásárolni egy parcellát.
tegnap 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Hajléktalan szálló.

Minden máshoz pénz kell. Senkit nem tart el az állam csak úgy.

ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!