Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Azt érzem hogy megbizonyosodta...

Azt érzem hogy megbizonyosodtam valamennyire,valamelyest az autista és személyiség zavaros mivoltomról mi lehet a következő lépés!?

Figyelt kérdés

Ez hogy nincsenek egész életemben barátaim és elkezdve a bölcsitől a lakás óvodán át az iskolákig sehhova sem voltam való emberi közösségbe.Nem tudtam alkalmazkodni beilleszkedni sem ezek rám illenek hogy nem körülöttem forog a világ és nem mindenki csak én velem foglalkozik.

Nem tudtam sohasem hogy kell normálisan rendesen természetesen viselkedni görcsök nélkül egy emberi közösségben most sem tudom.

Meg még az van hogy normálisnak kell mutatni magamat hogy kevesebbet érjenek bántalmazások támadások szívatások és stbk.

júl. 27. 14:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom én hogy kell isten igazából ismerkedni barátságot kezdeményezni és fenntartania ez is az egyik fő tünete azt hiszem az autistáknak és a személyiség zavaros embereknek is.
júl. 27. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Fenntartani bocsánat elnézést ne haragudjanak egybe írtam.
júl. 27. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Várjál, nem úgy volt, hogy hivatalos diagnózisod van az autizmusról?

Amúgy nemrég tettél felegy kérdést, hogy mit dolgozz. Javaslom, akkor most keress munkát. Lehet, hogy 20 helyről elutasítanak, nem baj, jelentkezni ingyen van.

júl. 27. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
De van csak az embernek meg kell bizonyosodni arról hogy komolyan tényleg mivan ő vele és tisztában legyen saját magával önmagával.
júl. 27. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
3.: Nem írja, hogy lenne diagnózisa.
aug. 3. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!