Azt érzem hogy megbizonyosodtam valamennyire,valamelyest az autista és személyiség zavaros mivoltomról mi lehet a következő lépés!?
Ez hogy nincsenek egész életemben barátaim és elkezdve a bölcsitől a lakás óvodán át az iskolákig sehhova sem voltam való emberi közösségbe.Nem tudtam alkalmazkodni beilleszkedni sem ezek rám illenek hogy nem körülöttem forog a világ és nem mindenki csak én velem foglalkozik.
Nem tudtam sohasem hogy kell normálisan rendesen természetesen viselkedni görcsök nélkül egy emberi közösségben most sem tudom.
Meg még az van hogy normálisnak kell mutatni magamat hogy kevesebbet érjenek bántalmazások támadások szívatások és stbk.
Várjál, nem úgy volt, hogy hivatalos diagnózisod van az autizmusról?
Amúgy nemrég tettél felegy kérdést, hogy mit dolgozz. Javaslom, akkor most keress munkát. Lehet, hogy 20 helyről elutasítanak, nem baj, jelentkezni ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!