Szeretnék egy fiatal húszas harmincas emberi társaságot egy fiút,vagy férfit dehát olyan nehéz nekem egy autistának aspergeres szorongásos személyiség zavaros embernek most mit csináljak maradjak magányosan egyedül!?
Nagyon egy depressziós szociális fóbiás remete ember vagyok.
35 éves fiú vagyok.
Nyugi őket is lehet baxogatni, de téged sem kell félteni és küldeni kell az ívet. Hátha egyszer csak észreveszed magadat és rájössz milyen irányba kellene változnod ahhoz, hogy végre jó véleménnyel legyenek rólad az emberek.
Ha jól rémlik régen még azt sem vállaltad fel egyből, hogy pasi vagy, hanem direkt ködösen fogalmaztál, szóval ez már pozitív változás. Csak így tovább, a végén még javulsz annyit, hogy valaki meglássa benned a jót.
Igen, de nagyon nem mind1, hogy hogyan fogalmazzák meg amit írnak...
Amikor szándékosan úgy próbálsz lépre csalni pasikat mintha nő lennél az elég szánalmas. Régen emlékszem elég ködösen fogalmaztál hátha horogra akad valaki, de szólj, ha keverlek valakivel.
Jobb is vigyázni a neten mit adunk ki magunkból, főleg az ilyenek miatt. Ki tudja mennyire csapnak be és a mentális betegek még veszélyesebbek. Nem egy emberrel beszéltem akiknél rendőrségi ügyig is fajult, mert a zaklató nem állt le.
Amúgy az ilyen viselkedésed amit itt is mutatsz elég jól prezentálja mennyire is jobb téged elkerülni, mert a mentális betegséged miatt nagyon mérgező lenne veled egy kapcsolat. Hiába meleg valaki, még nem fogja tudni elviselni azt a lelkihullámvasutat amit te pluszba még rázúdítasz, főleg ha még az identitása miatt küzdenie kell az érzéseivel, a családjával stb.
Látod? Mi a tanúság? Jobb kölcsönösen elkerülni egymást.
Viszont ez nem megy, ha te mégis jelen vagy itt, vagy az emberek között. Szóval, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
És nehogy már más vagy mások mondják meg nekem itt a többi ember hogy én mihez vágjak jó pofát és mihez nem ez az egyik a másik meg nem mások bemondására és vezény szavára leszek öngyilkos és stbk.!!!
Ilyen alapon már több jó néhány jó pár öngyilkossági kísérletem lehetett volna!!!
Oké
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!