Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 35 éves érdeklődő vagyok és...

Kérdező35 kérdése:

35 éves érdeklődő vagyok és pestről írok és krónikus depresszióm,szorongásos személyiség zavarom és aspergerem illetve szociális fóbiám van és érvényes taj kártyával oep alapon szakembert keresek tud segíteni valaki!?

Figyelt kérdés

Megbízható lelkiismeretes tapasztalt pszichológus szakembert keresek.

A fizetős szolgáltatásokat nem tudom megengedi magamnak.

Remélem tudnak segíteni önök közül valaki/valakik. Komolyan tényleg disthymiás,asperger-szindrómás is vagyok többek között,vagy közt.

Tisztelettel egy kérdező.

ma 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezeket mind te diagnosztizáltad magadon?

Bemész a kórházba, ahová tartozol.

ma 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem én tisztelt felhasználó.

Pszichológusok,Pszichiáterek.

ma 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak nem sikerült találni egy megbízható jófej lelkiismeretes valakit aki érti a dolgát és nem pedig egy tapasztalatlan fiatal nyikhaj siheder huszonéves harmincas suhanc még.
ma 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Az orvos soha nem fog segíteni, max tanácsokat ad. Csakis magadon segíthetsz. Ha az orvostól várod a megváltást, akkor sose fogsz meggyógyulni.
ma 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Szükségem van a mélyreható emberi beszélgetésekre pedig,hogy az idegeim és a lelkem megnyugvásra leljenek, hogy megnyugodjak belülről egyszer és mindenkorra végre valahára.

De a segítő jó tanácsok is hasznosak lehetnek számomra is mint minden élő embernek.

ma 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!