35 éves érdeklődő vagyok és pestről írok és krónikus depresszióm,szorongásos személyiség zavarom és aspergerem illetve szociális fóbiám van és érvényes taj kártyával oep alapon szakembert keresek tud segíteni valaki!?
Megbízható lelkiismeretes tapasztalt pszichológus szakembert keresek.
A fizetős szolgáltatásokat nem tudom megengedi magamnak.
Remélem tudnak segíteni önök közül valaki/valakik. Komolyan tényleg disthymiás,asperger-szindrómás is vagyok többek között,vagy közt.
Tisztelettel egy kérdező.
Ezeket mind te diagnosztizáltad magadon?
Bemész a kórházba, ahová tartozol.
Nem én tisztelt felhasználó.
Pszichológusok,Pszichiáterek.
Szükségem van a mélyreható emberi beszélgetésekre pedig,hogy az idegeim és a lelkem megnyugvásra leljenek, hogy megnyugodjak belülről egyszer és mindenkorra végre valahára.
De a segítő jó tanácsok is hasznosak lehetnek számomra is mint minden élő embernek.
Ingyenes lehetőség van a klinikáknál a Semmelweis egyetemen. Keress rá a neten. Az hogy mennyire fog segíteni nem tudom. Sok azon is múlik mennyire találja meg a terapeuta meg a páciens a közös hangot. Ami neked jó lehet nekem nem vagy fordítva. De egy próbát mindenképpen megér.
Van egy alapítvány is ami méltányossági alapon működik. Ha semmi jövedelmed nincs nem kellett régen fizetni ha van akkor megbeszélés alapján de nem volt drága. Ébredések alapítvány a Kálvária téren. Ha a Harangozó drnő még ott van akkor őt jószívvel tudom ajánlani. Sokféle programuk van. Egyéni beszélgetéstől a művészetterápián át. Én ezeket ismerem. Rossz tapasztalatom nem volt. Nagyon kedvesek bár nekem nem oldotta megy egyik hely sem a problémámat. De vannak ismerőseim akinek segített. Csodát sajnos sehol nem lehet várni. Ez max egy mankó de nekünk kell kihúznunk magunkat a bajból a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!