Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki lesz még magányos az...

Ki lesz még magányos az ünnepekkor?

Figyelt kérdés
Beszélgethetnénk, vagy nem is tudom… Szomorú vagyok 😞
dec. 3. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim válasza:

A figyelmet szereted jobban vagy az áldozatot játszani vagy cinikuskodni?

Meh.

dec. 7. 15:53
 72/81 A kérdező kommentje:

Az ilyen kötekedő f.szfejekre nincs itt szükség, de nem bírsz lekopni 🤷🏻‍♀️

Na le vagy ejtve, mekegjél ahol akarsz.

dec. 7. 15:56
 73/81 anonim válasza:
Gyorsan kibújt a putris trágárság, tehát az a No1 tulajdonságod
dec. 7. 16:05
 74/81 anonim válasza:
#73: Én írtam neki korábban, normális stílusban, de semmi válasz nem érkezett. Szerintem is csak önsajnáltató lelki nyomorékok az ilyenek, akik valójában nem is akarnak kilépni a komfortzónájukból, csak nyivákolnak. Nem állnak ezek szóba senkivel, nem akarnak leereszkedni a halandókhoz, az túlságosan megterhelő lenne számukra.
dec. 7. 17:48
 75/81 anonim válasza:
Egyetértek+c
dec. 7. 18:03
 76/81 anonim válasza:
#72 Na, valahol csak kibukott, hogy miért vagy magányos. 😆
dec. 7. 19:39
 77/81 anonim válasza:
#76: De úgyis más lesz a hibás, az ilyen emberek úgysem látják be soha, hogy ők cseszik el a saját életüket, és saját maguk miatt magányosak. Bár szerintem ha igazán magányosak lennének, akkor nem válogatnának ennyire.
dec. 7. 19:52
 78/81 anonim válasza:
77: ja egy igazán bajban lévő érzelmi vámpír azért jobban tartaná magát. De honnan tudod, hogy nem szívja már 10 hülye életerejét 77 válasz alatt?
dec. 7. 19:57
 79/81 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen, már megint magadban beszélgetsz? 😄
dec. 7. 20:00
 80/81 anonim válasza:
#78: Engem kifejezetten szórakoztatnak a kérdezőhöz hasonló lelki nyomorékok, élvezem látni a vergődésüket meg a hisztizésüket.
dec. 7. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!