Nem irigykedtek azokra, ahol szülők és nagyszülők kitömik pénzzel a gyereküket ünnepekkor?
Figyelt kérdés
Ismerősöm esete: 145,000 ft-nyi készpénz, 150,000 ft-nyi ajándék. A srác majdnem 300,000 ft-ot kapott karácsonykor.jan. 2. 19:31
1/12 anonim válasza:
Aztán boldog? Szeretik ezek a családtagok? Odafigyelnek rá? Adnak neki élményt, minőségi időt?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen mert az említett gyerek 25 éves és eleve kva jól keres. Gazdag család.
jan. 2. 19:44
3/12 anonim válasza:
Nekem jobb lesz az életem, ha irigykedek rá?
Nem.
Akkor meg minek?
5/12 anonim válasza:
Én ennél többet kerestem karácsonykor, ráadásul nem anyámat fejtem.. Szóval nem, én nem irigylem. Neked se kéne.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert ők nem kapnak általában ettől mégfontosabb dolgokat meg:
Figyelem, szeretet, törőddés...
7/12 A kérdező kommentje:
Ez nem törvényszerű. Emberek adhatnak úgy drága ajándékokat, hogy szeretik a gyereküket. Vagy csak azok a gyerekek vannak szeretve, ahol egy ötezer forintos H&M ajándékutalványban merül ki az ajándékozás?
jan. 2. 20:53
8/12 anonim válasza:
Nem irigykedem. Egyrészt nem visz előre, másrészt ezek azért nem olyan nagy összegek. Én magam is elköltöttem vagy 200 ezret pedig csak szűk családi körben vásároltam, de kétszer ennyit sem sajnáltam volna.
9/12 anonim válasza:
150 ezer nem nagy összeg, egy középkategóriás telefon, tv vagy egy jobb videokártya ára.
10/12 anonim válasza:
Nem irigykedek, gyerekes dolog, abból meg már kinőttem. Amúgy a családban is van olyan, hogy ha éppen nincs ötletünk, nincs szükség semmire, és haszontalan dolgot nem akarunk venni, akkor pénz kerül desszert vagy ital mellé. Mi nem szeretünk lomokat vagy tusfürdőket ajándékozni egymásnak. Italból is akkor már valami különlegesebbet, amit máskor csak úgy nem vennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!