Egyedülállók, nem irigykedtek azokra a boldog emberekre, akiket otthon várja a párjuk, a gyerekük, míg ti teljesen egyedül vagytok a rideg otthonotokban? Van nagyobb ajándék, mint a párkapcsolat és a gyerek ebben a világban?
Attól mert valaki egyedül van nem biztos, hogy rideg az otthona. Én pl nagyon élveztem mikor egyedül voltam. Állandóan úton voltam. Sose unatkoztam.
Biztosan van nagyobb ajándék. Nem egy mindenki értékrendje.
Most akkor mi ez a kérdés? :D Dicsekvés? :D
Neked ez a legnagyobb ajándék NEKED és ezzel nem fogok vitatkozni, és nem is tehetem ahogy más sem, számodra ez, másnak meg más. Ha neked ez nem lenne lehet hogy így éreznél, de más meg inkább szeretne biztonságot, vagy pont hogy változatosságot, bejárnál a világot, kutatna a tudomány területén, és ő ezzel érezné úgy hogy valamit hozzátett a világhoz, és nem is vitatható, hogy hozzátett.
Pl egy riporter csinál tök jó utazós filmeke,t amiket te otthon a családoddal megnézhetsz, és ennek köszönhetően megtudhatod mi van a világ másik végén, hiába nem mséz el oda Neki ez siker, és még hozzád is hozzádtett :D
Rövid válasz: Neked nincs nagyobb ajándék, másnak meg könnyen lehet hogy ez pont valami személyes pokol.
Nem irigykedek, kollégáim hazamennek a gyerekhez, házit kell írni, hallgatni a nyűgjeit, lefektetni, utána nem aludni mert a gyerek se alszik, ápolgatni ha beteg, meséket nézni, hallgatni a visítást, stb.
Én hazamegyek, és csinálom nyugiban amihez kedvem van. Ez sokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!