Mi volt az eddigi legjobb ajándék amit kaptatok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 18:39
2/14 anonim válasza:
Én szoktam ajándékot adni másoknak, az az én reszortom:D
3/14 anonim válasza:
Orális szex a legjobb lány barátomtól és barátnőjétől.
4/14 anonim válasza:
Eddig soha nem kaptam semmi olyan ajándékot. Talán 1 1D-s könyv.💜
5/14 anonim válasza:
Könyv, könyv, könyv :) Meg az e-book olvasóm :)
6/14 anonim válasza:
Az anyukámtól a legjobb ajándékom egy 5napos utazás volt a kedvenc hotelembe, az osztálytársamtól meg egy közös kép és mellé egy idézet ami ez volt: "A barátok olyanok mint a mellek. Vagy igaziak, vagy hamisítványok".
7/14 anonim válasza:
Egy régi barátomtól (sajnos már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot) kaptam egy festményt, amit ő festett. Szerintem még életemben nem örültem annyira egy ajándéknak.
8/14 anonim válasza:
10 éves koromban egy Harry Potteres Lego, az volt kb az utolsó meglepetés amit kaptam. Persze kaptam drágább meg jobb cuccokat, de az volt a legjobb ajándék
10/14 opened paradise válasza:
Még sok sok éve egy ps 1.
Nekem előtte sose volt olyan menő cuccom :D
És karácsonyra kaptam egyet,egy tonna játékkal.
Meg az exemtől egy tábla csoki. Volt rajta egy kis üzenet,akkor nagyon sokat jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!