Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem irigykedtek azokra, ahol...

Nem irigykedtek azokra, ahol szülők és nagyszülők kitömik pénzzel a gyereküket ünnepekkor?

Figyelt kérdés
Ismerősöm esete: 145,000 ft-nyi készpénz, 150,000 ft-nyi ajándék. A srác majdnem 300,000 ft-ot kapott karácsonykor.
2024. jan. 2. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

#10 Nekem mondjuk legjobb karácsonyom az volt amikor kaptam vagy 5 fajta tusfürdő/sampon kombót és 1-2 évig nem kellett vennem :D

De tény, általában kapok valami haszontalan dolgot. Például házi pálinkát, miközben utálom a töményet, kacatot amit nem tudok hova rakni, illatszert ami nem az én ízlésvilágom. Akkor már jobb a pénz, még akkor is, ha azt árulja el az illető, hogy fogalma nincs mit vegyen nekem.

2024. jan. 2. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Tesómék most esküvőre gyűjtenek, szerintem nekik most a pénz hasznos ajándék volt karácsonyra.
2024. jan. 3. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!