Azok, akik otthon lesztek szilveszterkor: Nem irigykedtek azokra az ismerőseitekre, vagy csak általánosságban másokra, akik töltögetik fel Facebookra a csoportképeket a szilveszteri buli előtt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 22:20
4/30 anonim válasza:
Én otthon leszek(bár ez nem olyan mert nem egyedül), de egyáltalán nem irigykedem, mert a legjobb barátnőmmel sokkal több őrültséget fogunk csinálni. Azok a bulik meg sosem vonzottak.
Szóval én nem
5/30 anonim válasza:
Nem :) betegség miatt kihagyom a házibulit, mondjuk én egyikről sem töltöttem fel képet, pláne nem a facebookra. Az azt jelenti, hogy ott sem voltam? :)
6/30 anonim válasza:
Abszolút nem. Nosztalgikus érzés. 33 vagyok, tiniként, és a 20-as éveimben rengeteget buliztam. Elég volt. Most már elvagyok itthon. Egy jó házibulira közeli baráti körrel rá lehetne venni, de közülünk mindenki otthon szeret mostanában pihenni szilveszterkor. Én is. :) Plusz nem mellékesen inkább itthon vagyok a kutyánkkal, aki egész évben ránk vigyáz. Szeretem azt hinni, hogy ilyenkor a társaságommal meghálálhatom neki a "szolgálatát", és feltétlen barátságát. (hű de nyálas lett a vége :D )
7/30 anonim válasza:
De. De en mindenkire irigy vagypk akinek alarcsak egy kicist is tartalmasabb az elete mint az enyem
8/30 anonim válasza:
Én nem gondolom azt hogy volna mit ünnepelnie a legtöbb magyarnak, kicsit álszentség is amúgy ez az egy este, közben meg romokban az ország helyzete.
Szóval nem irigykedek mert nincs miért.
Akinek meg karriert befutott élete van, megcsinálta a szerencséjét annak talán van mit ma megünnepelni.( Felénk néhány vállalkozó)
Az átlag magyar meg egyik szarból ül a másikba évről évre.
9/30 anonim válasza:
Nincs bennem irigység. Nem sajnálom másoktól, hogy van programjuk, simán csak bánatos vagyok a magány miatt.
23F
10/30 anonim válasza:
Nem. 36 évesen már öreg vagyok a bulizáshoz, amúgy is fáj a torkom, whiskyvel locsolgatom, hátha elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!