Azok, akik otthon lesztek szilveszterkor: Nem irigykedtek azokra az ismerőseitekre, vagy csak általánosságban másokra, akik töltögetik fel Facebookra a csoportképeket a szilveszteri buli előtt?
Nem, mert nekem meg sem jelennek az ismerősöm posztjai falamon, mert mindenkit kikövettem 1-2 éve. (ha valakit érdekel: ismerős lista, három pontra rákattint: ismerős követésének leállítása)
Csak különböző oldalakat követek, amik érdekelnek.
Nem igazán izgat, a saját döntésem volt, hogy itthon maradok.
21/L
Én nem.
Már nem igénylem ezeket a bulikat, a barátnőm sem kívánja már ezeket. Nekünk már ilyen barátaink nincsenek, mert nagy részük már szülők és nem nagyon tudják a gyereket másra bízni mert még kicsik. Akiknek még nincs gyerekük vagy megtudják oldani a gyerekfelügyeletet ők vagy kettesben akarnak lenni amit megértek, vagy elmentek wellnessezni valahova és ott buliznak valahol. Egyedül ő rájuk irigykedek akik eltudtak utazni ilyen helyre, de az sajnos nem olcsó, mi meg nem tehetjük meg, mert mindketten azon vagyunk hogy betudjuk fejezni a ház felújítását hogy normálisan tudjunk lenni és ne a zsúfolt nagyszobába amit nappalinak szántunk kelljen aludnunk végre. Plusz én sofőr vagyok és nekem ma is volt munka így eleve hulla fáradtan erőm se lenne elmenni bulizni. A barátnőm meg üzletvezető egy közeli multi üzletben, na ő ma délután 15 óráig nyomta, mert hiába zártak délben, takarítani, elpakolni előkészíteni mindent a másodikai nyitásra javarészt neki kellett mert 2 embere nem ment be dolgozni, akiket meg helyettük betudott hívni amin csodálkozom hogy bementek és nem küldték el a francba ő nekik ígérte hogy csak zárásig kell maradniuk így négyen csinálták a zárás utáni munkákat 6 ember helyett. Mondanom sem kell hogy ő már alszik mert kikészült, karácsony óta minden nap nyomta szegény volt amikor csak pár órára ugrott be segíteni a kollégájának aki még kezdő és hamar belenyomták a mélyvizbe és jófejségből nem akarta pont a csúcs időszakban szarban hagyni, szóval őt is megértem hogy jelenleg nem igényli.
Ez a felnőtt élet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!