Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok, akik otthon lesztek...

Azok, akik otthon lesztek szilveszterkor: Nem irigykedtek azokra az ismerőseitekre, vagy csak általánosságban másokra, akik töltögetik fel Facebookra a csoportképeket a szilveszteri buli előtt?

Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 22:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
én örülök mert
2019. dec. 31. 22:38
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem, mert nekem meg sem jelennek az ismerősöm posztjai falamon, mert mindenkit kikövettem 1-2 éve. (ha valakit érdekel: ismerős lista, három pontra rákattint: ismerős követésének leállítása)

Csak különböző oldalakat követek, amik érdekelnek.

2019. dec. 31. 22:40
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülök, hogy meló után itthon pihenek.
2019. dec. 31. 22:43
 14/30 anonim ***** válasza:
21%
De igen. Elég rossz egyedül itthon.
2019. dec. 31. 22:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert én döntésem. Nekem mást jelent a szórakozás. Inkább olvasok, zenét hallgatok
2019. dec. 31. 22:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán izgat, a saját döntésem volt, hogy itthon maradok.

21/L

2019. dec. 31. 22:48
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Az alma kívül hiába piros, ha belül rohadásnak indul...
2019. dec. 31. 22:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem :D
2019. dec. 31. 22:57
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Én nem.

Már nem igénylem ezeket a bulikat, a barátnőm sem kívánja már ezeket. Nekünk már ilyen barátaink nincsenek, mert nagy részük már szülők és nem nagyon tudják a gyereket másra bízni mert még kicsik. Akiknek még nincs gyerekük vagy megtudják oldani a gyerekfelügyeletet ők vagy kettesben akarnak lenni amit megértek, vagy elmentek wellnessezni valahova és ott buliznak valahol. Egyedül ő rájuk irigykedek akik eltudtak utazni ilyen helyre, de az sajnos nem olcsó, mi meg nem tehetjük meg, mert mindketten azon vagyunk hogy betudjuk fejezni a ház felújítását hogy normálisan tudjunk lenni és ne a zsúfolt nagyszobába amit nappalinak szántunk kelljen aludnunk végre. Plusz én sofőr vagyok és nekem ma is volt munka így eleve hulla fáradtan erőm se lenne elmenni bulizni. A barátnőm meg üzletvezető egy közeli multi üzletben, na ő ma délután 15 óráig nyomta, mert hiába zártak délben, takarítani, elpakolni előkészíteni mindent a másodikai nyitásra javarészt neki kellett mert 2 embere nem ment be dolgozni, akiket meg helyettük betudott hívni amin csodálkozom hogy bementek és nem küldték el a francba ő nekik ígérte hogy csak zárásig kell maradniuk így négyen csinálták a zárás utáni munkákat 6 ember helyett. Mondanom sem kell hogy ő már alszik mert kikészült, karácsony óta minden nap nyomta szegény volt amikor csak pár órára ugrott be segíteni a kollégájának aki még kezdő és hamar belenyomták a mélyvizbe és jófejségből nem akarta pont a csúcs időszakban szarban hagyni, szóval őt is megértem hogy jelenleg nem igényli.

Ez a felnőtt élet ilyen.

2019. dec. 31. 23:06
 20/30 anonim ***** válasza:
25%
Irigy nem vagyok, de most már jobban érzem magam,hogy látom más is pihen otthon.
2019. dec. 31. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!