Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki lesz még magányos az...

Ki lesz még magányos az ünnepekkor?

Figyelt kérdés
Beszélgethetnénk, vagy nem is tudom… Szomorú vagyok 😞
tegnap 07:45
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim válasza:
19-esnek a leírása nagyon szimpatikus! Ismerkednék vele, ha nem túl fiatal.
tegnap 20:22
 32/60 A kérdező kommentje:

Merről írtok?

Én az ország északi részéről.

tegnap 20:28
 33/60 anonim válasza:
Én az északkeleti csücsökből.
tegnap 20:30
 34/60 anonim válasza:

16-os vagyok.

A legrosszabb emlékeimet tudom hozzá kötni, mint apám halál, életem szerelme kelépéde, a kutyusom halála. És akkor még ott vannak a sok egyedül töltött ünnepek is.

Szóval igen, a karácsonyt utálom.

Kérlek titeket magányos férfiak, hogy ne írjatok rám, nem párkapcsolatot keresek, hanem egy barátnőt.

Köszönöm a megértéseteket.

tegnap 20:35
 35/60 anonim válasza:
Én. 45/F
tegnap 20:41
 36/60 A kérdező kommentje:

3 évvel ezelőtt én is karácsony táján tudtam meg, hogy apám nincs az élők sorában. (Akkor már 3 hónapja.)

És rossz emlékeim is vannak. De már egészen elhalványultak. Kivéve az utolsó 2 év.

Én hiszek abban, hogy a rossz dolgok ellenére újra meg lehet tölteni ezt az időszakot jóval 🤍

tegnap 20:46
 37/60 anonim válasza:

16#

Örülök kérdező, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz. Remélem ezt a jó tulajdonságodat sosem veszíted el. 😊

Amúgy a telet viszont imádom vagy is imádnák, ha havazna. :D

tegnap 20:50
 38/60 A kérdező kommentje:
Nekem is a tél a kedvenc évszakom 🙂
tegnap 20:52
 39/60 anonim válasza:

16#

Mit szeretsz benne?

Én romantikus alkat vagyok, egyik álmom, hogy párommal télen felmenjünk az Alpokba és kandalló előtt összebújva forró csokit igyunk.😊😁

Nekem a hidegről, esőről, ködről mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lenne összebújni a másikkal.

tegnap 20:58
 40/60 A kérdező kommentje:

Nekem is van ehhez hasonló régi vágyam. Eddig még nem valósult meg 🤪

Én is szeretem ezt a bekuckózós időt. A hideget, hóesést, kötött pulcsikat. A téli fűszeres illatokat. Furán hangzik, de még azt is, hogy későn világosodik és hamar sötétedik.

Úgy az egész tél hangulatát.

tegnap 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!