Ki lesz még magányos az ünnepekkor?
Merről írtok?
Én az ország északi részéről.
16-os vagyok.
A legrosszabb emlékeimet tudom hozzá kötni, mint apám halál, életem szerelme kelépéde, a kutyusom halála. És akkor még ott vannak a sok egyedül töltött ünnepek is.
Szóval igen, a karácsonyt utálom.
Kérlek titeket magányos férfiak, hogy ne írjatok rám, nem párkapcsolatot keresek, hanem egy barátnőt.
Köszönöm a megértéseteket.
3 évvel ezelőtt én is karácsony táján tudtam meg, hogy apám nincs az élők sorában. (Akkor már 3 hónapja.)
És rossz emlékeim is vannak. De már egészen elhalványultak. Kivéve az utolsó 2 év.
Én hiszek abban, hogy a rossz dolgok ellenére újra meg lehet tölteni ezt az időszakot jóval 🤍
16#
Örülök kérdező, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz. Remélem ezt a jó tulajdonságodat sosem veszíted el. 😊
Amúgy a telet viszont imádom vagy is imádnák, ha havazna. :D
16#
Mit szeretsz benne?
Én romantikus alkat vagyok, egyik álmom, hogy párommal télen felmenjünk az Alpokba és kandalló előtt összebújva forró csokit igyunk.😊😁
Nekem a hidegről, esőről, ködről mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lenne összebújni a másikkal.
Nekem is van ehhez hasonló régi vágyam. Eddig még nem valósult meg 🤪
Én is szeretem ezt a bekuckózós időt. A hideget, hóesést, kötött pulcsikat. A téli fűszeres illatokat. Furán hangzik, de még azt is, hogy későn világosodik és hamar sötétedik.
Úgy az egész tél hangulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!