Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki lesz még magányos az...

Ki lesz még magányos az ünnepekkor?

Figyelt kérdés
Beszélgethetnénk, vagy nem is tudom… Szomorú vagyok 😞
tegnap 07:45
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

Milyen kutyusod van? 🙂

Nem is szeretnél hagyományos párkapcsolatot? Gyereked van?

Biztos, hogy a karácsonyt utálod? 🙂

tegnap 17:51
 22/60 anonim válasza:

Egyedül töltöm, mint mindig jó pár éve, de nem magányosan.

A kutya szoba kutya?

tegnap 18:02
 23/60 anonim válasza:
Én karácsonyra mindig keresek magamnak egy jó kis erőszakos, véres giallót, megnézem, és az feldob.
tegnap 18:05
 24/60 anonim válasza:

a régi kicsit törött családom, apám anyám öcsém és kb ennyi

a régi érzésnek töredékét se adja már, de azért még mindig valamennyit

megfözzük anyámmal a kaját megterítünk jol megkajálunk aztán ajándékok hijján kb vége is a karácsonynak, nézünk valami karácsonyi műsort a tévében és ennyi

tegnap 18:07
 25/60 anonim válasza:
#24: Mi történt a családoddal? Miért ilyen a hangulat?
tegnap 18:17
 26/60 anonim válasza:
Magányos nem, de egyedül leszek. Tavasszal elválltam, azóta volt egy pasim, szombaton rúgtam ki! Idénre elég is volt. Illetve hívtak egy szilveszteri buliba, azt még nem tudom elmegyek-e. (A tavalyi bulijuk elég durva volt ahogy hallottam 😄)
tegnap 18:21
 27/60 anonim válasza:

Én.

Ugyanolyan nap ez is mint a többi. A szilveszter csak annyival xarabb hogy a petárdáktól nem tudok aludni.

tegnap 18:37
 28/60 anonim válasza:

25# mert már nem vagyok gyerek és mert senkinek se kell semmi így meg azért nehéz lenne bármi értelmeset is venni rá

anyámék nincsenek együtt csak karikor ülnek össze egy vacsora erejéig, emiatt furcsa egy kicsit a légkör

de nálunk régebben se volt sokkal másabb, csak voltak ajándékok meg esetleg többen voltunk, néha társasoztunk de nagyvonalakban ugyan az kb

tegnap 18:45
 29/60 anonim válasza:
#28: Sajnálom. Nálunk szépen lassan fogy a család, meghalnak a családtagok. Így egyre rosszabb az ünnep, már nincs meg az a hangulata, mint gyerekként. Ráadásul ilyenkor, decemberben több családtagnak is volt névnapja, születésnapja, és ma már senki sincs közülük életben. A legjobban apum hiányzik.
tegnap 19:17
 30/60 A kérdező kommentje:

Igen, picike benti kutya 😊

tegnap 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!