Ki lesz még magányos az ünnepekkor?
Az 52# is jól mondja:
sokan a saját tehetetlenségüket vetítik ki a másikra, de "én sosem vagyok hibás semmiben sem...".
Kérdező, nem leszel, nem vagy magányos, ott a kutya.
Gondolom az ágyban is.
Ti hogyan fogjátok tölteni a karácsonyi leállást?
Én december 21-től január 5-ig leszek otthon.
Még nem terveztem semmit…
Sajnálom kérdező ha magányosnak érzed magad.
Leírom nálam mi a helyzet, hátha attól jobbnak látod a helyzetedet.
Nálam pont fordítva van, vagyis én mindenemet odaadnám csak egyedül lehessek ünnepekkor! Most biztos mindenki bolondnak gondol, pedig még nem vagyok az.
Tudod ha valakinek toxikus a családja, "energiavámpírok" veszik körül akik folyamatosan érzelmileg zsarolnak, direkt betegségeikkel tartanak sakkban, vagy alkoholisták stb, stb, akkor te is alig várnád hogy megszabadulhass tőlük!
Egyszer egy jó ismerősöm külföldre utazott karácsonyozni a rokonaihoz és megkért hogy vigyázzak a lakására 10 napig (megyeszékhelyen van a lakás). Új volt még a lakás akkor költözött oda, nem tudta mire számíthat. Csak kaját kellett vennem. Életem legjobb 10 napja volt egyedül! Végre megszabadultam a családtagjaimtól. Sajnos pénz hiányában azóta sem tudtam ezt megtenni.
Sajnálom azokat akik magányosak, de elhihetitek hogy sokkal jobb egyedül mint pénz nélkül mérgező családtagokkal akik folyamatosan a nyakadba varrják a problémáikat, állandó a veszekedés, mindig van valami sz_r amit ők generálnak és nekem kell megoldani. És nem lehet tőlük megszabadulni (pénz hiánya miatt, nem tudok egy albérletet fenntartani).
Semmi más vágyam nem is lenne csak egyedül élhessek, jó messze a rokonaimtól.
Hátha az én sz_r helyzetem vigasztal, hogy neked nem is olyan rossz. A kutya eleve sokat tud segíteni.
Itt senki nem szórakozik!
Ha egy nő kiírja, hogy magányos, nem azt jelenti, hogy pasira vágyik! És ti ezt nem akarjátok megérteni, aztán megy a sírás, hogy nem írnak vissza.
A kérdező sem akar privátban társalogni. Itt szeretne a komment szekcióban, ha nem vettétek volna észre! Mert itt több ember beszélhet egyszerre és megoszthatjuk egymással a gondolatainkat!
Érdekes, ahogy látjátok, hogy "magányos nő" rögtön toljátok a privát üzeneteket. Szóval ne mondjátok, hogy mindenféle hátsó szándék nélkül írtok ilyenkor, mert rohadt nagy kamu!!
46#
Mondd már el, h mi volt benne férfi gyűlő, meg a többi? Jah tudom. Igaz rád minden szava. :D
Mert egy nő nem akar veletek beszélni, akkor rögtön bunkó, meg hülye p#csa. Nem fogjátok fel, h nem mindenki azért írja ki, hogy magányos, mert f@szt akar??
Nehogy már a nők egymással tudjanak beszélgetni, nektek muszáj beleböfögni vmi ordenáré baromságot! Pont ezért maradtok egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!