Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki lesz még magányos az...

Ki lesz még magányos az ünnepekkor?

Figyelt kérdés
Beszélgethetnénk, vagy nem is tudom… Szomorú vagyok 😞
tegnap 07:45
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:

16#

Én is!💖

De egy csomó ember, amikor meghallja húzza a szemöldökét és azt mondja, h hülye vagyok. XD

tegnap 21:14
 42/60 A kérdező kommentje:
Te merről írsz?
tegnap 21:34
 43/60 anonim válasza:

Én egy új hozzászóló vagyok, most írok kommentet ide először.

Ha gondolod, írj. (F42)

tegnap 22:27
 44/60 anonim válasza:

16#

Budapesti vagyok. Te kérdező? :)

tegnap 22:43
 45/60 anonim válasza:
#19: "Több a kérdezőhöz hasonló magát magányosnak valló nővel próbáltam beszélgetni itt a gyakorin, és egy idő után kivétel nélkül mindannyian eltűntek." Én írtam a kérdezőnek, de válaszra sem méltatott. Ezek után b*ssza meg mindenki a magányát. Az itteniek tényleg csak picsogni tudnak, hogy nekik milyen rossz, de senki nem tenne ez ellen semmit.
tegnap 22:48
 46/60 anonim válasza:

Az még nem jutott eszetekbe, h a nők nem egy kiéhezett kanra vágynak, csak beszélgetni szeretnének valakivel?

Rám is rögtön írt két csávó és csak töröltem a leveleket. Nem pasikat keresek. Kizárólag azért, írtam ide, mert láttam, h nő a kérdező és én is az vagyok. Van amikor csak egy kis csajos cseverészésre vágyunk, nem kanos pasikra. Köszi✌️

tegnap 22:56
 47/60 anonim válasza:
Aki gondolja írhat.
tegnap 22:58
 48/60 A kérdező kommentje:

Én Heves megyéből írok.

Akkor te karácsonyfát sem állítasz? Sütés-főzés, ünnepi menü?

Miért vagy máskor is magányos?

tegnap 22:58
 49/60 anonim válasza:

#46 És aki nem egy kanos pasi, hanem egy magányos pasi aki csak szimplán beszélgetne, azzal mi a helyzet?

Ezek a magányos vagyok, de privátban nem válaszolok kérdések egytől-egyig önsorsrontó, borzalmasan életképtelen emberektől jönnek.

Ez körülbelül olyan könyörgöm, hogy elviszem a kocsimat autószerelőhöz, mert baja van, de 3 perc múlva kihajtok, hogy bocs, mégsem kell segítség. Ennyit a nagy magányról.

Érdekes voltam magányos én is, beszéltem innen szintén magányos emberrel. Ő vissza tudott írni, milyen érdekes, nem?

Tényleg el lehetne tolni a biciklit innen ezzel a kamumagánnyal már.

tegnap 23:01
 50/60 anonim válasza:
A 49#-es jót ír: aki érintett a témában, az nem fog "szórakozni" a másikkal.
tegnap 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!