Ki lesz még magányos az ünnepekkor?
16#
Én is!💖
De egy csomó ember, amikor meghallja húzza a szemöldökét és azt mondja, h hülye vagyok. XD
Én egy új hozzászóló vagyok, most írok kommentet ide először.
Ha gondolod, írj. (F42)
16#
Budapesti vagyok. Te kérdező? :)
Az még nem jutott eszetekbe, h a nők nem egy kiéhezett kanra vágynak, csak beszélgetni szeretnének valakivel?
Rám is rögtön írt két csávó és csak töröltem a leveleket. Nem pasikat keresek. Kizárólag azért, írtam ide, mert láttam, h nő a kérdező és én is az vagyok. Van amikor csak egy kis csajos cseverészésre vágyunk, nem kanos pasikra. Köszi✌️
Én Heves megyéből írok.
Akkor te karácsonyfát sem állítasz? Sütés-főzés, ünnepi menü?
Miért vagy máskor is magányos?
#46 És aki nem egy kanos pasi, hanem egy magányos pasi aki csak szimplán beszélgetne, azzal mi a helyzet?
Ezek a magányos vagyok, de privátban nem válaszolok kérdések egytől-egyig önsorsrontó, borzalmasan életképtelen emberektől jönnek.
Ez körülbelül olyan könyörgöm, hogy elviszem a kocsimat autószerelőhöz, mert baja van, de 3 perc múlva kihajtok, hogy bocs, mégsem kell segítség. Ennyit a nagy magányról.
Érdekes voltam magányos én is, beszéltem innen szintén magányos emberrel. Ő vissza tudott írni, milyen érdekes, nem?
Tényleg el lehetne tolni a biciklit innen ezzel a kamumagánnyal már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!