Nem érdekelnek a kötelező ünnepek, sokkal fontosabbak a mindennapok, az álszenteskedést nem szeretem 😊.
tegnap 10:41
12/60 anonim válasza:
boldogan maradok magyányos. jobb egyedül, mint magadba.
tegnap 11:06
13/60 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 💔
Nem szoktam hazudni. 37 vagyok.
tegnap 12:47
14/60 anonim válasza:
Nem leszek egyedül, de ha van kedved egy 53 éves, szintén kutyabarát és kutyás férfivel beszélgetni,akkor én benne vagyok.
tegnap 12:51
15/60 anonim válasza:
Nálam hasonló a helyzet, mint nálad, kérdező. 21 év házasság után most vagyok egyedül először. Anyámmal és a testvéremmel megromlott a viszonyom. Pár hónapja van egy szeretőm, aki nős, úgyhogy ő biztos nem lesz velem az ünnepek alatt. 49/N
tegnap 13:29
16/60 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled kérdező! Utálom a karácsonyt, ezért nem is szoktam tartani.
Bár én nem csak karácsonykor vagyok magányos, hanem úgy általában is...
35/N
tegnap 15:53
17/60 anonim válasza:
Mar most is egyedül vagyok :(
Jo lenne egy szeretszeretö baratnö :/ valoszinüleg karacsinyt is meg a szilvesztert is egyedül töltöm ha csak nem jön valaki :(
tegnap 17:03
18/60 anonim válasza:
31F 17es voltam.
tegnap 17:04
19/60 anonim válasza:
Az a baj, hogyha valaki azt meri magáról állítani hogy magányos, azonnal egy életképtelen, társfüggő embernek titulálják. Bele sem gondolnak hogy mennyi ideje küszködik az ismerkedéssel és mennyi rossz randin van már túl...
Az ember alapértelmezetten egy társas lény. Valaki jobban, valaki kevésbé. Talán egy picit jobb hely lenne a világ, ha tiszteletben tartanánk a másik ember érzéseit és úgy viselkednénk a másikkal ahogy szeretnénk hogy velünk is viselkedjenek.
Több a kérdezőhöz hasonló magát magányosnak valló nővel próbáltam beszélgetni itt a gyakorin, és egy idő után kivétel nélkül mindannyian eltűntek. Pedig egy "bocs, nem téged kereslek"-ből is ért az ember fia.
tegnap 17:20
20/60 anonim válasza:
#19: Ez sajnos ismerős. Könnyebb önsajnáltatásba menekülni, mint önmagunkért tenni valamit, vagy kimozdulni a komfortzónából. Sok a magányos ember, aki valamiért mégsem kapaszkodik a felé nyújtott szalmaszálba sem. De ha ezt szóvá teszed, akkor rögtön jön a hiszti, hogy "jó, hogy nem áll majd le akárkivel stb.", csak akkor meg ne sírjon senki, hogy magányos. Volt, hogy én is próbáltam meggyőzni ilyen embereket arról, hogy pl. egy személyes találkozással sem veszítenek semmit, de minden hiába. Pedig én ha annyira magányos lennék, legalább egy komolyabb ismerkedésre vagy egy találkozásra esélyt adnék a normálisabb embereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!