Barátokat keresel?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor írj. :)
Akár online, akár személyes barátságra gondolok.
Én nő vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz. Korombeliekkel ismerkednék.
nov. 17. 10:15
31/38 anonim válasza:
Kérdező, most már érted mi a gond a gyakoris férfiakkal?🤣
nov. 17. 22:58
32/38 anonim válasza:
Akinek itt szégyellnivalója van, az a kérdező. Kiír egy kérdést, de a normális hangvételű üzenetekre is b@szik válaszolni, csak mások ekézésére futja az idejéből és az energiájából. Ne tessenek csodálkozni, ha ezek után megvan a véleményünk, és ismeretlenül is a lehető legrosszabbat feltételezzük mindenkiről.
nov. 17. 23:07
33/38 A kérdező kommentje:
#31 Férfit itt nem láttam 😄
nov. 17. 23:37
34/38 A kérdező kommentje:
Tomikának máris új regisztrációja van, szokás szerint 🤣🤣🤣
Ember, kezeltesd magad…
#32 Nem is fogok válaszolni azoknak, akiktől majdnem napi szinten kapok tolakodó üzenetet teljesen random kommentjeimre. Annak sem akitől annyi telik, hogy “Hol laksz?”, vagy abszolút nem illik a korosztályomba. Ezeken kívül mindenkinek visszaírtam, bár nem értem milyen alapon kérsz számon 🥹
nov. 17. 23:42
35/38 anonim válasza:
Én normálisan írtam neked, de ezek után már abszolút nem hiányzik a társaságod. Csak a szokásos kis senki vagy, akikből tizenkettő egy tucat ezen az oldalon.
nov. 18. 07:31
36/38 A kérdező kommentje:
“Csak a szokásos kis senki vagy, akikből tizenkettő egy tucat ezen az oldalon.”
Valószínűleg a jellemed miatt nem kaptál választ 😉
nov. 18. 13:46
37/38 anonim válasza:
Normálisan írtam neked, de most már mindegy is. Remélem, soha többé nem fogsz kérdést kiírni, és nem lesz lehetőséged hülyére venni az embereket.
nov. 18. 17:51
38/38 anonim válasza:
Debrecen környékéről írhatnak lányok ha vannak.
35f
nov. 19. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!