Nyíregyháza környékén keresek barátokat, akár csaj akár fiú. Új embereket megismerni. Jó magam 22 éves fiú vagyok, akinek van kedve az meglenne, hogy ír?
Nem ismersz senkit?
18 f
#1. Nem az volt a kérdés, nem tervezek.
#2. Szövegértés ülj le egyes.😂😂 Új embereket akarnék megismerni. Mit nem értesz? 😄
#3. Kinek is ? 😀
Ja még bunkó is vagy
Mostmár értem
#5 Miért lennék? Melyik kommentelő vagy?
Ha #1. Figyelj, én nem tervezek Pestre költözni. Nem ez volt a kérdés. Nyiregyen lakok, itt ismerkednek. Nem értem mi miatt lennék bunkó..
Ha #2 . Az, hogy valaki új embereket akár megismerni az nem azt jelenti hogy nem ismer senkit. Hanem másokat is akar.. itt sem értem miért lennék bunkó.
Ha #3. Irhatsz.. ezt írtad. És én kérdeztem, hogy kinek. Fiú vagy lány vagy.
Szóval végképp nem értem miért lennék bunkó. De neked is baj van a szöveg erteseddel az tuti.
Kérdező, ne vegyél itt semmit se magadra kérlek, bunkó brigád egyesülete van itt többségben (tisztelet egy pár kivételnek akik talán még érnek is itt valamit, továbbá nem rólad van szó)
Én Pesten lakok, de ha szeretnéd legalább beszélgethetünk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!