Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek sikerült ismerkednie...

Valakinek sikerült ismerkednie AZSIAI Lányokkal, Hölgyekkel? Milyen a kapcsolat velük?

Figyelt kérdés

tegnap 16:53
 1/6 anonim válasza:
Ugyanolyan jó, mint bárki mással. Tapasztalat.
tegnap 17:01
 2/6 anonim válasza:
Szeretik a kutyákat.
tegnap 17:16
 3/6 anonim válasza:
Nekem sajnos nem, pedig nagyon tetszenek , nem tudom hogy kéne egyre lecsapni
tegnap 19:32
 4/6 anonim válasza:
Csak neten, Japánban élő japán nőkkel. A való életben (főleg egyetemen) úgy vettem észre hogy nem nagyon vegyülnek másokkal, mint ahogyan a spanyolok, feketék sem.
tegnap 20:29
 5/6 anonim válasza:
Sokuk nem szőrtelenít alul és nem göndör a punciszőrük.
tegnap 21:40
 6/6 anonim válasza:

Sikerült egy jó párszor.

Konfliktust kerülni kell, mert megbolondulnak. Nem tudják, hogyan kell nézeteltérést kezelni. Nem része a kulturának. Elfojtják amíg tudják, de utána meg robbanás van. Ez mindenkire érvényes, férfiakra is, ha ázsiain a sárgákat érted, nem a kontinenst.

A nők ezen belül extra bolondok, ha gondjuk van, könnyebben elgurul a gyógyszer. Ez máshol is így van, de sárgáknál jobban.

Ha tiszteletet váltasz ki belülőlük, legfőképp anyagilag, meg hogy fehér vagy, akkor annyira túlzottan szubmisszívak, mint amennyire megbolondulnak, ha bepörögnek.

Nem őszinték, sokat hazudnak, de hitelesnek tűnik, mert maguk is elhiszik, amivel áltatják magukat. Ha valami miatt elveszíted a domnináns szerepet, csúnya meglepetések várnak.

Összeségében általánosságbsn végletesebbek a fehér nőknél. Egyik nap kinyalhatja a popód, másik nap késsel szaladhat neked teljesen piszlicsáré dolgok miatt. Aztán következő nap megint full love.

ma 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!