Lányok beszélgető társat keresek, valaki?
Figyelt kérdés
Létezhet ilyen? Nem akarok mást,mint beszélgetni kiönteni a dolgokat,valaki aki meghallgat és ellát tanácsokkal. Nagyon rám jár a rúd és a balszerencse, jó lenne valaki..24 vagyok átlagos ember.. okoskodó sokat tudó kezelésre szoruló páciensek hagyjatok..tegnap 20:36
1/9 anonim válasza:
Nekem írhatsz.
tegnap 20:51
2/9 A kérdező kommentje:
Írtam
tegnap 21:00
3/9 anonim válasza:
#1-gyel vigyázz! Ismerem a fajtáját.
tegnap 22:18
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hogy érted?
tegnap 22:23
5/9 A kérdező kommentje:
Miért mondod ezt? Ismered? Tudod ki ő?
tegnap 22:37
6/9 anonim válasza:
#6 Ne törődj az ötössel, fogalma sincs, hogy ki az egyes, de én meg az ő fajtáját ismerem. Megkeseredett egyén, aki ha nem olyan ütemben kapja a válaszokat, ahogy ő elvárja, akkor bevágja a durcát és jól megmondja a magáét.
tegnap 22:59
7/9 A kérdező kommentje:
Ohh ez így érdekes. Hát jó.
tegnap 23:06
8/9 anonim válasza:
Anonim oldalon lutri az ismerkedés.
Nem a te korosztályod vagyok (7-es), de elég sok emberrel beszélgettem már itt.
Vannak jó arcok, van, akivel programokat us szerveztünk már, naponta váltunk üzit más platformon, mindent tudunk a másikról. Van, aki néha felbukkan egy pár mondatra, aztán eltűnik megint. Van, akivel hónapokon át dumáltunk, aztán eltűnt, remélem jól van, de tiszteletben tartom a döntését. És vannak a "mindenki hülye csak én vagyok a helikopter" típusú emberek, akik látatlanban mindent jobban tudnak.
Nem mindenki válaszol, de a kommunikációhoz két ember kell.
Sok sikert!
tegnap 23:13
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani, hogy ilyen úgymond sikeres ismerkedések is megtörténtek itt, és igen ahogy mondod ez az oldal már nem megfelelő erre a célra, túl sok a sokat tudó, és kevés az intelligens, kommunikációra megfelelő emberke. Szívből örülök a sikered/sikereteknek és kívánom hogy maradjon is meg barátságotok. Köszönöm a jó kívánságot, meglátjuk mi lesz. Megtiszteltél válaszoddal.
ma 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!