Budapesti, épp unatkozó szingli nők! Valakinek lenne kedve ismerkedni/beszélgetni velem? Legyen ez egy olyan ismerkedés, hogy a 0. lépésben nem tudunk egymásról semmit, kivéve Te azt, hogy 33 éves férfi vagyok és párkapcsolatot keresek.
Figyelt kérdés
Tehát ebben a mezőben nem osztanék meg magamról semmi egyebet, privátban úgyis tudunk beszélgetni bármiről.
Küldj privát üzenetet, ha lenne kedved ismerkedni velem. :)
nov. 12. 20:16
1/11 anonim válasza:
Majd írd meg hogy hány üzenetet kaptál
nov. 12. 20:31
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még egyet sem. :/
nov. 13. 10:46
3/11 anonim válasza:
Unatkozó = pejoratív
Szingli = pejoratív
Szép kis öngól volt, kérdező.
nov. 14. 07:03
4/11 anonim válasza:
A szingli miért lenne pejoratív jelző, 3-as? Nekem egyáltalán nem sértő, szingli nőként mondom. Ha az "unatkozó" alatt meg csak annyit értett a kérdező, hogy épp nincs jobb dolguk, mint a gyakorit olvasni, azzal sincs akkora baj szerintem. :D
nov. 14. 09:02
5/11 A kérdező kommentje:
"Ha az "unatkozó" alatt meg csak annyit értett a kérdező, hogy épp nincs jobb dolguk, mint a gyakorit olvasni"
Pontosan így értettem. A kérdésben is direkt úgy írtam, hogy "épp unatkozó".
Még senkitől sem kaptam amúgy privát üzenetet.
4-es, budapesti vagy? Lenne kedved ismerkedni velem?
nov. 14. 11:47
6/11 anonim válasza:
Budapesti vagyok, de nem szeretnék ismerkedni.
(4es voltam)
nov. 14. 14:14
7/11 A kérdező kommentje:
Kár. :/
nov. 14. 14:34
8/11 anonim válasza:
Sajnálom. 😅 Az ilyen direkt ismerkedéshez nekem már nincs idegrendszerem.
nov. 14. 14:44
9/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor megyek hétvégén valami bulihelyre ismerkedni, mert a neten kb. lehetetlenség nővel beszélgetni, szóval maradt az offline megoldás. :D
nov. 14. 18:20
10/11 anonim válasza:
Két nap alatt ne add fel, lehet, hogy valaki csak később olvassa a kérdésed, és ír is neked. Én azért drukkolok, sok sikert! :)
nov. 14. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!