Vannak itt olyan emberek, akikkel tudnék beszélni?
31 éves férfi vagyok és mostanában kicsit hangulatingadozásaim vannak, ami nem mindig jellemző, de olykor előfordul.
Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e itt olyanok, akik hasonló csónakban eveznek és az érdekelne, hogy a nehezebb időszakokat, hogyan vészelik át?
Néhány nap múlva felfogom keresni szakember segítségét, hogy rakjon rendet a fejemben, mert úgy érzem, hogy van egy két dolog, amin változtatnom kell.
Ugyanakkor, ha valaki szintén maga alatt van most vagy bármi, akkor szívesen meghallgatom.
Olykor jól esik az embernek, ha meghallgatják és kidumálja magából a dolgokat.
Szia! Kitartás! Csak ezt tudom tanácsolni. Habár én fiatalabb vagyok, mint te, kevesebbet éltem, de hangulatok terén elég ingadozó vagyok...most csak azt remélem, ez ilyen szokásos dolog, ami néha rátelepszik az emberre. És aztán remélem, kikeveredem belőle, mert nem lesz ez így jó...
Lehet hogy csak kicsit te is be vagy téliesedve. Kitartás! Hamarosan jön a "tavasz"❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!