Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki merre lakik?Barátokat...

Ki merre lakik?Barátokat keresek,benne vagytok?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim,ismerőseim,egyedül érzem magam szinte mindenben.

Én Vas megyében,Celldömölkön lakom,Szombathely mint nagy város és számos nagyobb várost érint a vonat pálya ami szerintem nagy előny.

Én vonatattal,tömegközlekeséssel szeretek utazni,sok szabad időm van.angol nyelvű oktastóként és fordítóként fogok nemsokára tevékenykedni.

Olyan jó lenne nem mindig egyedül,szomorúan járni ide-oda,kirándulhatnánk,itt arra is gondolok,hogy megbeszéljük milyen időtöltés a kedvező és kényelmes és jókedvűen átbeszéljük.

Szintem ragyogó,hogy ilyen sokféle ember van ezen a hatalmas bolygón,mennyi féle világlátást,gondolkodást,hozzáállást,meglátást,értelmezést képvivelők vagyunk és mindig tudunk egymásnak minden tekintetben segíteni.Ez a sokféle szemlélet teszi több mint érdekessé ezt a művet amelyben szerepelünk.

Nem társat keresek,bár az érzelmek változóak,emberekkel szeretném jól érezni magam.

Ha van kedvetek beszélgetni,örömmel veszem!

Üdv.Laci (43)

nov. 1. 18:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
új telefonom van,ezért van több elírás!
nov. 1. 18:24
 2/15 anonim válasza:

Végre egy értelmes ember sorait olvashattam.

Ilyenkor sajnálom, hogy messze élsz,mert személyesen ezerszer jobb beszélgetni, barátkozni...

F/Bp

nov. 1. 18:43
 3/15 anonim válasza:
Ahogy 2 es válaszoló írja végre egy normális valaki akinek jó olvasni az írását. :)
nov. 1. 19:05
 4/15 anonim válasza:
Én sajnos az ország északkeleti csücskében élek, felétek még nem is jártam soha (Keszthely, Zalaszentgrót, Győr környékén már igen). Káldon éltek rokonaim, de már meghaltak. Illetve volt egy celldömölki származású ismerősöm (Dóri), akivel sok-sok éve itt ismerkedtünk meg, aztán egyszer Pesten találkoztunk, de utána eltűnt, nem keresett. Ismerős az általad leírt helyzet, én is egész életemben magányos voltam. Próbáltam barátokat szerezni, de mindig az volt, hogy csak én igyekeztem fenntartani a kapcsolatokat, ők szinte sosem kerestek engem, így feladtam. Pedig nekem is lenne igényem társas dolgokra (pl. városnézésekre, múzeumi sétákra, koncertlátogatásokra), de beletörődtem, hogy ez ennyi volt. Remélem, azért neked sikerül találnod valakit, bár leginkább csak érdekemberekbe fogsz botlani, vagy olyanokba, akiket csak ideig-óráig fogsz érdekelni.
nov. 1. 19:57
 5/15 anonim válasza:
Vas megye én is
nov. 1. 20:03
 6/15 anonim válasza:
...
nov. 1. 20:47
 7/15 anonim válasza:
Te legalább kiírod a neved. Sokan úgy írják ki hogy: 43/L
nov. 2. 05:33
 8/15 anonim válasza:

Sajnos, ahogy már tapasztaltam,jöttek a szexajánlatok privátban.

A barátkozás nem erről szól,jó lenne megtanulni értelmezni !

# 2

nov. 2. 05:35
 9/15 anonim válasza:

Arra ami írtál arra kaptál ajánlatot?

nov. 2. 06:34
 10/15 anonim válasza:

Igen, méghozzá elég speciálisakat. Itt tartunk ma :/

8-as

nov. 2. 07:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!