Barátokat keresel?
Ha igen, akkor írj. :)
Akár online, akár személyes barátságra gondolok.
Én nő vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz. Korombeliekkel ismerkednék.
18-23, te klinikai eset vagy.
A saját kérdésed alatt is ugyanígy elbeszélgettél magaddal.
Engem messziről kerülj el.
Kérdező, nem magammal beszélgettem. A kérdésedhez csak a 8-as, 18-as, 20-as, és a 22-es választ írtam. Ha paranoiás vagy, az a te dolgod.
És ezek után egyre jobban egyetértek a 23-as válaszolóval, kevés normális ember van itt. Ha pedig a klinikai eseteknél tartunk, nem én használok Luciferhez köthető felhasználónevet. Ne aggódj messze ívbe elkerüllek ezek után, ha te lennél az utolsó ember a Földön, akkor sem akarnék tőled semmit sem. Ha tudom hogy te vagy, biztos lehetsz benne, hogy nagy ívbe elkerüllek. De talán Neked sem kellene minden nap ugyanazt a kérdést kiírnod, vagy legalább jelezd valahogy te vagy hogy tudjam.
Melyik megye, melyik település?
Simán lehet hogy nem lapoználak el egy ismerkedős appon - de valószínűbb, hogy igen.
"Remélem érzékeled mennyire lesüllyedtél 😉"
Annyira érzékelem hogy lesüllyedtem mint amennyire azt, hogy klinikai eset vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!