Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátokat keresel?

Barátokat keresel?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor írj. :)

Akár online, akár személyes barátságra gondolok.

Én nő vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz. Korombeliekkel ismerkednék.

nov. 17. 10:15
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
#20: Sokszor sajnos indokolt a legrosszabbat feltételezni, főleg anonim fórumokon. A netes "nők" (már ha tényleg azok) zöme csak figyelmet akar, élvezi, hogy megvezethet másokat, és még a normális üzenetekre sem reagál, vagy ha igen, akkor is csak odavet pár szót nagy kegyesen. Én legalábbis ezt tapasztaltam, képtelenek a normális, tartalmas, hosszabb távú kommunikációra.
nov. 17. 19:46
 22/38 anonim válasza:
#21 Sajnos nekem is elég sok negatív tapasztalatom van ezen az oldalon megismert emberekkel kapcsolatosan. Itt leginkább kudarc, csalódás, fájdalom éri az embert, de ettől függetlenül akkor sem akarok számomra ismeretlenekről rosszat feltételezni. De végül is annyira nincs is jelentősége, hogy valaki azért nem válaszol mert csak szórakozik velem és másokkal vagy csak azért nem mert nem talál szimpatikusnak. Az eredmény ugyanaz.
nov. 17. 20:08
 23/38 anonim válasza:
#22: Igen, csak akkor te miért legyél normális és udvarias bárkivel, ha annyit sem érdemelsz meg, hogy legalább egy elutasító válaszra méltasson. A dolog másik oldala pedig az, hogy akkor a nőknek sincs joguk panaszkodni, hogy hol vannak a normális férfiak, mert gondolom, te sem farokfotóval indítottál.
nov. 17. 20:16
 24/38 A kérdező kommentje:

18-23, te klinikai eset vagy.

A saját kérdésed alatt is ugyanígy elbeszélgettél magaddal.

Engem messziről kerülj el.

nov. 17. 20:23
 25/38 anonim válasza:
#24: Talán illő lenne válaszolnod azoknak, akik normálisan írtak neked, nem?
nov. 17. 20:28
 26/38 anonim válasza:

Kérdező, nem magammal beszélgettem. A kérdésedhez csak a 8-as, 18-as, 20-as, és a 22-es választ írtam. Ha paranoiás vagy, az a te dolgod.

És ezek után egyre jobban egyetértek a 23-as válaszolóval, kevés normális ember van itt. Ha pedig a klinikai eseteknél tartunk, nem én használok Luciferhez köthető felhasználónevet. Ne aggódj messze ívbe elkerüllek ezek után, ha te lennél az utolsó ember a Földön, akkor sem akarnék tőled semmit sem. Ha tudom hogy te vagy, biztos lehetsz benne, hogy nagy ívbe elkerüllek. De talán Neked sem kellene minden nap ugyanazt a kérdést kiírnod, vagy legalább jelezd valahogy te vagy hogy tudjam.

nov. 17. 20:57
 27/38 A kérdező kommentje:
Jóságos ég 😂🤣😂
nov. 17. 21:13
 28/38 A kérdező kommentje:
Remélem érzékeled mennyire lesüllyedtél 😉
nov. 17. 21:18
 29/38 anonim válasza:

Melyik megye, melyik település?

Simán lehet hogy nem lapoználak el egy ismerkedős appon - de valószínűbb, hogy igen.

nov. 17. 22:34
 30/38 anonim válasza:

"Remélem érzékeled mennyire lesüllyedtél 😉"

Annyira érzékelem hogy lesüllyedtem mint amennyire azt, hogy klinikai eset vagyok.

nov. 17. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!