Barátokat keresel?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor írj. :)
Akár online, akár személyes barátságra gondolok.
Én nő vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz. Korombeliekkel ismerkednék.
ma 10:15
1/7 anonim válasza:
Szingli vagy?
ma 10:31
2/7 anonim válasza:
Jó lenne egy barátság, igen. Örülök hogy van még erre igény, mert sajnos azt tapasztalom, hogy amint észreveszik, hogy ebbe időt és energiát kell fektetni, inkább lelépnek.
ma 10:36
3/7 anonim válasza:
Csak tőmondatokban tudsz-e reagálni? Te is hozol-e témákat, vagy azt várod, hogy mindig csak a másik ember érdeklődjön? Eltűnsz-e 2-3 üzenet után, vagy kitartó vagy?
ma 10:41
4/7 anonim válasza:
Itt nem érdemes ezzel próbálkozni, a férfiak csak lyukra mennek. Akkor is, ha azt állítják, hogy nem.
ma 12:28
5/7 anonim válasza:
Pediiig tényleg neeem... 😔
ma 12:37
6/7 anonim válasza:
#4: Igazad van, nem érdemes itt próbálkozni, mert még azt a férfit sem értékelitek, aki nem a lyukra megy. Mindig csak nekünk kell témákat feldobnunk, de csak tőmondatokat és nulla érdeklődést kapunk válaszul, aztán pár üzenet után el is tűntök. Tisztelet a kivételnek, aki hosszabb beszélgetést is fenn tud tartani, de ha felvetjük a találkozás gondolatát, akkor azért tűntök el. Teljesen értelmetlen az is, ha hetekig vagy hónapokig próbálunk meggyőzni benneteket, mert úgyis mindig ugyanaz a nagy semmi a vége.
ma 13:05
7/7 anonim válasza:
Én nem tagadom, hogy csak szexre kell nő. 🤭
ma 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!