Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?
Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.
Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.
Ahogy tudok visszairok..
44/N
De, elment a kérdező kedve. :D
Én viszont okos és szerény vagyok. :)
Írhat nekem is bárki, aki szeretne jókat beszélgetni.
45N
Szívesen beszélgetnék olyan nővel, aki konkrétan itt lakik mellettem, hogy ki tudjunk menni sétálni, fotózni és végre nem csak fotó formájában oszthatom meg vele a focacciám, kovászos kenyerem, pizzám, vagy éppen amit sütöttem.
Az online pötyögés szerintem semmit sem ér, de még a hanghívás sem, ha nem tudunk találkozni minél hamarabb.
#43-as nekem is írhatsz.
Egyébként miért nem teszi tiltóra azokat az, aki többször tesz fel ilyen beszélgetős kérdést, mert akkor nem futnánk 125* abba bele, hogy: "Ja, mi már valamikor beszéltünk, de nem megy"?
Így is sokszor oldalakon keresztül az megy, hogy nem válaszol a kérdező. Akkor mi lenne :D
Másegyébként meg csodálkozok, hogy aki itt ismerkedni akar, azok közül nem beszélt még mindenki mindenkivel. Hisz annyira pici közösség van már az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!