Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek van igénye arra, hogy...

Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.

Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.

Ahogy tudok visszairok..

44/N

aug. 30. 16:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
Látom a nyelvtantanárok itt élvezik ki a nyári nap utolsó sugarait :-)
aug. 31. 10:29
 42/49 anonim válasza:
Örülök, hogy végre valaki. Én szívesen, írj nyugodtan, ha még nem ment el a kedved
aug. 31. 12:56
 43/49 anonim válasza:

De, elment a kérdező kedve. :D

Én viszont okos és szerény vagyok. :)

Írhat nekem is bárki, aki szeretne jókat beszélgetni.

45N

aug. 31. 13:15
 44/49 anonim válasza:
irj 43as
aug. 31. 13:41
 45/49 anonim válasza:

Szívesen beszélgetnék olyan nővel, aki konkrétan itt lakik mellettem, hogy ki tudjunk menni sétálni, fotózni és végre nem csak fotó formájában oszthatom meg vele a focacciám, kovászos kenyerem, pizzám, vagy éppen amit sütöttem.

Az online pötyögés szerintem semmit sem ér, de még a hanghívás sem, ha nem tudunk találkozni minél hamarabb.

aug. 31. 14:56
 46/49 anonim válasza:
akkor könnyű dolgod van
aug. 31. 15:03
 47/49 anonim válasza:

#43-as nekem is írhatsz.

Egyébként miért nem teszi tiltóra azokat az, aki többször tesz fel ilyen beszélgetős kérdést, mert akkor nem futnánk 125* abba bele, hogy: "Ja, mi már valamikor beszéltünk, de nem megy"?

szept. 1. 21:22
 48/49 anonim válasza:

Így is sokszor oldalakon keresztül az megy, hogy nem válaszol a kérdező. Akkor mi lenne :D

Másegyébként meg csodálkozok, hogy aki itt ismerkedni akar, azok közül nem beszélt még mindenki mindenkivel. Hisz annyira pici közösség van már az oldalon.

szept. 1. 21:33
 49/49 anonim válasza:
És még mindig nem derült ki, hogy a kérdező számára mik a nem felszínes dolgok. Pedig ha néhány alapvető dolgot (pl. hobbik, lakhely) leírnának magukról ilyenkor a kérdezők, sok felesleges körtől meg lehetne kímélni mindenkit. Egyrészt az aktuális kérdezőt is attól, hogy számára nem érdekes emberek leveleit kelljen végigolvasnia, másrészt a válaszolókat is attól, hogy olyan valakinek írjanak, akivel pl. a távolság miatt soha nem fognak találkozni, vagy akivel nem azonos az érdeklődési körük.
szept. 1. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!