Őszintén szólva én gratulálok a sikerrátádhoz, kérdező! Hol és hogyan sikerült azt az egy embert meglelned? Nálam tízből tíz esetben végül ghosting vagy slow fade a történet vége. Vagy hogy elmebeteg és nekem támad dolgokért amik csak a fejében vannak, és azért lesz vége. Ahhoz képest a te példád egy valódi sikertörténet 😅
2024. jún. 8. 10:30
2/30 anonim válasza:
Nekem középkorú nőként kétirányú tapasztalatom van: ismétlődő, állítólag partnerkereső (alkalmitól a kapcsolatig) profilok értelmezhetetlen célokkal és/vagy kiismerhető mintázatú trollok, szintén értelmezhetetlen motivációval (önti a hülyeséget, de mi a jó neki ebben?)
2024. jún. 8. 10:32
3/30 A kérdező kommentje:
Lehet en is tulbecsultem. :D
Tobb szaz levelezesbol 1 normalis az egyenleg.
2024. jún. 8. 10:35
4/30 anonim válasza:
A kérdésed alapján van egy pár, de nem általánosítanék.
2024. jún. 8. 11:12
5/30 Barnabas333 válasza:
Az egész emberiség selejtes.😁
Nekem lett innen egy haver, meg két nővel egyszer sétáltam ennyi a 12év alatt, de foglalt férfi vagyok, egy elhidegült élettárssal. Ha független lennék, biztos több találkozó lett volna.
2024. jún. 8. 11:32
6/30 anonim válasza:
És az elmúlt pár évben nem nulla? Mert az igazi mélyrepülést és pusztulást a jelenben látom főleg. Régen még csak csak akadtak nyitott és korrekt emberek, kölcsönösség, de ami mostanra folyik az gyakorlatilag egy járhatatlan út. Tele sérüléssel és időpazarlással.
2024. jún. 8. 11:36
7/30 A kérdező kommentje:
6: Igen, en ugy latom, a nyitottabbak atmentek mas platformokra. Itt nagyreszt serult, maganyos, arcukat nem vallalo emberek maradtak.
2024. jún. 8. 11:39
8/30 anonim válasza:
"Tobb szaz levelezesbol 1 normalis az egyenleg."
De még mindig nem esett le, hogy nem itt kellene keresgélni.
Eleve az ide irkálók 90%-a írni nem tudó analfabéta. Még dugásra sem kellene ilyen fogyatékos.
Ez nem társkereső oldal. Régen már egy társkereséssel kapcsolatos kérdésért is letiltottak. Pár éve beadták a derekukat, mert már alig van látogató, de attól még nem lett belőle társkereső.
2024. jún. 8. 11:50
9/30 anonim válasza:
Érdekes amit mondasz 8-as, mert ahhoz képest én csomó tartós kapcsolatot sőt házasságot is hallottam ami az oldalon született ismerettségből indult. És hiteles emberek szájából hallottam ezt, nem is egyszer, csak persze az még egy másik korszak volt, de ugyanúgy a gyakori. És ilyen alapon régen is el lehetett hajtani bárkit hogy "nem társkereső" de mégis sokkal nyitottabbak és normálisabbak voltak. Viszont ami jelenleg folyik az valóban egy fertő. Úgy érzem a normálisabbak nagyobbik része tényleg vagy elmenekült innen, vagy már ők maguk is sérült, kötekedő sértődött ghostingolós hülyékké váltak az évek alatt. De lehet az egész ország ilyen, mert ugyanezt látom és hallom más platformokon is.
2024. jún. 8. 12:06
10/30 anonim válasza:
Ha több száz próbálkozás után nem működik, akkor miért nem váltasz másba? Ez nem valami függőség?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!