Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Gyakori a selejtes emberek...

Gyakori a selejtes emberek gyujtohelye, vagy talalkoztatol mar innen ertelmes emberrel szemelyesen?

Figyelt kérdés

Nalam 10-bol 9-szer a chateles utan eltunes van ismerkedesnel es kozos programok megbeszelesenel is.

Mindenki igerget, hogy jon bulizni, utazni. Aztan a legjobb esetben is csak lemondja par nappal elotte.

Osszesen 1 normalis emberrel sikerult talalkoznom innen.

2024. jún. 8. 10:17
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, akik most ide írtak ők normálisnak tartják saját magukat?
2024. jún. 8. 13:36
 12/30 anonim válasza:

Volt már pár jó és hosszabb levelezésem (de azok sem voltak százasok valamilyen téren).

Egy élő személyes barátságom van innen, másfél éve tart, eddig okés.

2024. jún. 8. 13:42
 13/30 anonim válasza:
#11 én bolond vagyok. de pont ezért könnyű dolgom van, mert mindig találok a szintemen :D
2024. jún. 8. 13:48
 14/30 Barnabas333 válasza:
Kérdező milyen platformokra mennek át? Régen volt a gyalogló chat, de én nagyon ma már semmilyen beszélgetős oldalt nem ismerek...discord játékra van, közösségi oldalakon se lehet beszélgetni.
2024. jún. 8. 13:52
 15/30 anonim válasza:
Én se tartom magam teljes mértékben normálisnak, sőt! Viszont öncélúan nem cseszek ki a másikkal, nem szórakozok vele, nem húzom az idejét, nem vezetem félre, figyelek is rá, szórakoztató is vagyok, sőt esetenként izgalmas. Ghostingot se szoktam elkövetni, vagy szabotázst hogy tőmondatos figyelemzavaros hülyébe csapjak át idővel. Csak mintha ennek az egész internetes kommunikációnak az ideje manapság leáldozott volna. Nagyon sok ember gőzerővel rombolta le online, és teszi tönkre az emberek bizalmát, és ezáltal az egymáshoz való normális hozzáállást is.
2024. jún. 8. 14:15
 16/30 anonim válasza:
15-re rácsatlakozva. Nem az a kérdés, hogy mind teljesen normálisok vagyunk-e, de a másik tudatos félrevezetése, bizalmának felapórázása, lenullázása, türelmének teljes tönkretétele vállalhatatlan és érthetetlen. Ezek a férfiemberek (ha egyáltalán azok voltak), egyre jobban kizökkennek a szerepükből, elfogynak a karakterekből, egyik-másik már be is vallja, hogy ez rendszeres szórakozás számukra. Az elsőn őszintén megdöbbentem, a sokadik már nem éri el az ingerküszöböm, de azt elérte, hogy itt sokkal óvatosabb lettem és gyakorlatilag senkiben sem bízok. 45n.
2024. jún. 8. 14:20
 17/30 anonim válasza:
Elég sok az olyan ember, aki random eltűnik, viszont egy pár embert ismerek innen, és egy-kettővel a mai napig beszélek, szóval annyira nem menthetetlen a helyzet.
2024. jún. 8. 14:26
 18/30 anonim válasza:

Sok itt a hülye, mint mindenhol, DE akadnak normálisak is.

Én elég sokakkal találkoztam innen, volt köztük hülye és normális is, bár még így is a normálisabbakkal találkoztam. Levelezésben, más platformon beszélgetésben nagyon sok hülyét kifogtam már.

2024. jún. 8. 15:52
 19/30 anonim válasza:

Előre leszögezem: én sem vagyok egy 100-as személy.

2 személlyel tartottam itt hosszabb ideig a beszélgetések általi "kapcsolatot", de lényegében igen:

sok a problémás egyed itt.

2024. jún. 8. 16:34
 20/30 anonim válasza:
2 barátnőm volt innen, de azok mind kettyósak voltak. Én is az vagyok szerintem. xD
2024. jún. 8. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!