Mennyire lehetek selejtes ha még egy életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen embernek is van kapcsolata, csak nekem nincs?
Nekem is sokszor eszembe jut, mások olyan könnyen ismerkednek.Biztos van valami trükkje, csak mi nem tudunk róla. :D
24L
Semmi defektem nincs, dolgozok, becsületes vagyok, nem nézek ki rosszul, bárkivel elbeszélgetek, igényes vagyok, adok magamra, nem vagyok idegesítő másoknak, sokszor hallottam már, jó fej vagyok, hogy hogy nincs senkid stb...
Jó kiállásom van, szóval értitek nem vagyok nyomi.
Esküszöm nem tudom hol rontom el.
A munkában mások sokat hibáznak, rosszul csinálják, nekem meg meg sem kell eröltetnem magam benne.
Millió egy ember látok az utcán akiken már ránézésre látszik, hogy töketlen, de mégsincs egyedül.
Mi a fene lehet velem?
Nincs semmi ami miatt depressziós lennék, kivéve ezt az egyet.
Tényleg értelmesnek tűnsz, ne is itt keresd a hibát.
Szoktad rendesen keresni a lehetőségeket?
A kérdésben említett embernek valoszinü hozzá hasonló társa is van.
Remélem te inkább vagy egyedül, mint hogy csak legyen bárki. Nem mindegy, hogy hány éves vagy, meg hogy mit csinálsz a szabadidődben, mert ha otthon ülsz, kevés az esélyed, hogy párt találsz.
Valószínűleg akkor a másik felé túl nagyok az elvárásaid, rosszul ítéled meg a saját szinted és bőven afelett próbálsz ismerkedni. Lehet valaki akármilyen buta, csúnyácska, egyszerű ember, ha szintén buta, csúnyácska, egyszerű partnerek között keresgél fog találni magának párt.
Nem az instán meg a tinderen kellene rommá filterezett, implantátumtól torzult fejű szilikonbabák között böngészni, mert hiába vagy "jófej", ha ők milliárdos sugardaddyt keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!