Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire lehetek selejtes ha...

Mennyire lehetek selejtes ha még egy életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen embernek is van kapcsolata, csak nekem nincs?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 19:45
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:

Nekem is sokszor eszembe jut, mások olyan könnyen ismerkednek.Biztos van valami trükkje, csak mi nem tudunk róla. :D

24L

2023. szept. 16. 19:46
 2/36 anonim válasza:
Ugyan ezen gondolkodok én is nap, mint nap. 23F :D
2023. szept. 16. 19:55
 3/36 anonim válasza:
Figyelj egyes, most lesz egy pár üzeneted, szóval ez is egy trükk. :D
2023. szept. 16. 19:58
 4/36 anonim válasza:
néha erre gondolok én is, aztán rájövök h marhára nem ez a baj meg hogy nem keresek senki am úgy meg nem lesz soha
2023. szept. 16. 19:58
 5/36 A kérdező kommentje:

Semmi defektem nincs, dolgozok, becsületes vagyok, nem nézek ki rosszul, bárkivel elbeszélgetek, igényes vagyok, adok magamra, nem vagyok idegesítő másoknak, sokszor hallottam már, jó fej vagyok, hogy hogy nincs senkid stb...

Jó kiállásom van, szóval értitek nem vagyok nyomi.

Esküszöm nem tudom hol rontom el.

A munkában mások sokat hibáznak, rosszul csinálják, nekem meg meg sem kell eröltetnem magam benne.

Millió egy ember látok az utcán akiken már ránézésre látszik, hogy töketlen, de mégsincs egyedül.

Mi a fene lehet velem?

Nincs semmi ami miatt depressziós lennék, kivéve ezt az egyet.

2023. szept. 16. 19:59
 6/36 anonim válasza:

Tényleg értelmesnek tűnsz, ne is itt keresd a hibát.

Szoktad rendesen keresni a lehetőségeket?

2023. szept. 16. 20:04
 7/36 anonim válasza:

A kérdésben említett embernek valoszinü hozzá hasonló társa is van.

Remélem te inkább vagy egyedül, mint hogy csak legyen bárki. Nem mindegy, hogy hány éves vagy, meg hogy mit csinálsz a szabadidődben, mert ha otthon ülsz, kevés az esélyed, hogy párt találsz.

2023. szept. 16. 20:08
 8/36 anonim válasza:

Valószínűleg akkor a másik felé túl nagyok az elvárásaid, rosszul ítéled meg a saját szinted és bőven afelett próbálsz ismerkedni. Lehet valaki akármilyen buta, csúnyácska, egyszerű ember, ha szintén buta, csúnyácska, egyszerű partnerek között keresgél fog találni magának párt.

Nem az instán meg a tinderen kellene rommá filterezett, implantátumtól torzult fejű szilikonbabák között böngészni, mert hiába vagy "jófej", ha ők milliárdos sugardaddyt keresnek.

2023. szept. 16. 20:08
 9/36 anonim válasza:
Valószínűleg az általad ledegradált "életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen embernek" azért van kapcsolata, mert sokkal elfogadóbb a másikkal szemben, tud alkalmazkodni, nem a külsőségek alapján választ és talán szerényebb is... :)
2023. szept. 16. 20:11
 10/36 anonim válasza:
Az életképtelen csöves rendelkezik annyi önkritikával, hogy belátja életképtelen csöves mivoltát és ehhez mérten más életképtelen csövesekkel ismerkedik.
2023. szept. 16. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!