Mennyire lehetek selejtes ha még egy életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen embernek is van kapcsolata, csak nekem nincs?
"Az életképtelen csöves rendelkezik annyi önkritikával, hogy belátja életképtelen csöves mivoltát és ehhez mérten más életképtelen csövesekkel ismerkedik."
10-esnél a pont!
A kulcs az önkritika. :)
Egyszerűen nincs szerencséd. Nem mindig találkozunk a megfelelő személlyel.
N
Inkább egyedül, mint a nem megfelelővel.
Különben mindennek megvan a maga előnye/hátránya.
Bizonyosan nem vagy selejtes, de valamit bizonyosan rosszul GONDOLSZ.
Azaz, csak ezt a "GONDOLSZ" dolgot kell megváltoztatnod :)
A KULCS a kérdésedben és a hozzászólásodban benne is van, így roppant egyszerű lesz a dolgod.
Akár azonnal meg is tudod tenni, s ha megteszed, akkor a körülötted lévő világ is azonnal megváltozik.
KÉRDÉSEK:
- Miből gondolod, hogy egy másik ember, aki ugyanúgy az ÉLETÉT éli mint te az: "életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen ember"?
- Lehet, amikor elmész mellette Ő is ezt gondolja RÓLAD: - Nini, ÉPP itt megy el mellettem egy életképtelen, elmebeteg, csöves, igénytelen ember, még csak partnere sincsen, pedig látszik, hogy vágyik rá... ha, ha, ha.... UGYE NAGYON VACAK LENNE?
- Sőt, ha neki megvan az, ami NEKED NINCS, de vágysz rá, akkor Ő SIKERES, ellentétben veled..... következésképpen épp tőle kellene tanulnod VALAMIT :)
---Semmi defektem nincs, dolgozok, becsületes vagyok, nem nézek ki rosszul, bárkivel elbeszélgetek, igényes vagyok, adok magamra, nem vagyok idegesítő másoknak, sokszor hallottam már, jó fej vagyok, hogy hogy nincs senkid stb...--
Tanulság, vagy nem jól ismered magadat, vagy nem ezekre a tulajdonságokra van szüksége egy másik embernek :) ... talán inkább arra, hogy érdeklődjél utána? Hogy látszon rajtad, hogy kedveled ŐT? Hogy segíts neki?
----Jó kiállásom van, szóval értitek nem vagyok nyomi.---
Az illatod milyen? Nem lehet, hogy rossz szagod van?
---Esküszöm nem tudom hol rontom el.----
Észrevetted, hogy végig csak ÖN-MAGADDAL FOGLALKOZOL?
----Millió egy ember látok az utcán akiken már ránézésre látszik, hogy töketlen, de mégsincs egyedül.---
Azaz, már ránézésre rosszul látod azt a millió embert :)
---Mi a fene lehet velem?---
Ahelyett, hogy ömagaddal foglalkozol, és a többi embert megítéled, inkább értékeld őket, és azt kérdezd tőlük: Miben segíthetek? :)
A KULCS: Miben segíthetek?
Ez egy nagyon jó kérdés.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!