Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Gyakori a selejtes emberek...

Gyakori a selejtes emberek gyujtohelye, vagy talalkoztatol mar innen ertelmes emberrel szemelyesen?

Figyelt kérdés

Nalam 10-bol 9-szer a chateles utan eltunes van ismerkedesnel es kozos programok megbeszelesenel is.

Mindenki igerget, hogy jon bulizni, utazni. Aztan a legjobb esetben is csak lemondja par nappal elotte.

Osszesen 1 normalis emberrel sikerult talalkoznom innen.

2024. jún. 8. 10:17
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Tavaly egy lánnyal találkoztam az oldalról, akivel jó haverok lettünk, de a többi embert inkább nem részletezném. Inkább szerencse kell ehhez. Vannak itt még normális emberek, de az tény, hogy eléggé háttérbe kerültek.
2024. jún. 8. 17:37
 22/30 anonim válasza:
Fölösleges erölködésnek gondolom a netes ismerkedést, pont azért, amit leírtál. Ha össze is jön egy találkozó, nagy nehezen természetesen, mindig az a vége, aki nekem szimpatikus, annak én nem, akinek meg én, az nekem nem. Az eltűnésekről ne is beszéljünk.
2024. jún. 8. 19:23
 23/30 anonim válasza:
Pár találkozóm volt de nem lett hosszú távú egyik sem...
2024. jún. 8. 23:44
 24/30 anonim válasza:

Több nagyon értékes és érdekes emberrel találkoztam már innen.

Sokakkal évek óta beszélgetek.

Még szeretkezés is volt :)

2024. jún. 9. 08:01
 25/30 anonim válasza:
Régebben hamarabb lehetett itt ismerkedni és nagyobb arányban voltak normális emberek. Azóta valami megváltozott.
2024. jún. 9. 19:04
 26/30 anonim válasza:
A változást az hozta, a normálisabbakat a trollkodó, gyűlölködő, rossz indulatú felhasználók mondhatni elüldözték innen, egyre többször érzem én is, nincs már sok értelme feljönni ide, sajnos!
2024. jún. 10. 06:43
 27/30 anonim válasza:
Hát meg mióta alap lett a ghosting, meg hogy a másik felé ezernyi elvárása van az illetőnek kimondatlanul is (és sokszor kőkeményen számon is kéri vagy leveri rajta a hiányát) de bezzeg őfelé ne legyen még a legalapvetőbb elvárás se mert az már bekorlátozás sőt erőszak. Mióta ezek a kártékony és idióta trendek elterjedtek, eléggé megnehezedett a normális ismerkedés és kommunikáció az interneten. Illetve felnőtt egy generáció aki már a telefonon lógott gyerekként is, és ennek ellenére se tud de nem is akar normálisan kommunikálni. Ráadásként konfliktuskezelésre is képtelen, és még ha ő is generálja a konfliktust folyamatosan vagy hárít, vagy támad, vagy menekül. Szóval így tényleg nehéz.
2024. jún. 10. 20:18
 28/30 anonim válasza:

Egy valakivel volt személyes találkozó. Jó volt. Bulizni is tudtunk menni.

Van most aki szimpi nagyon, de sajnos nem Budapesti.

2024. jún. 12. 14:21
 29/30 anonim válasza:
Aki esetleg nyitott erről a témáról beszélni bővebben privátban annak várom az üzenetét!
2024. júl. 1. 17:20
 30/30 anonim válasza:
Nekem is írhat bárki
2024. júl. 1. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!