Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?
Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.
Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.
Ahogy tudok visszairok..
44/N
Tanulj először helyesírást!!!!
Amúgy nincs kedvem írni, én is nő volnék. :D
Pedig úgy elmondtam volna, hogy mit vettem a Spar-ban, és nagyon finomat is főztem.
Most muszáj tovább keresgélni a felszínes szintemem, mert nem nyugszok míg ezt el nem mondhatom
🤣🤣🤣🤣
Néhány helyen hiányzik a vessző. És így kicsit értelmét vesztik a mondatok.
#4-es: jól nyomod! :D
…“És így kicsit értelmét vesztik a mondatok.“…
Melyik mondatot nem tudtad értelmezni? Imáááádom a ráérős, kötekedő embereket 😀
Kérdező, tudom miről beszélsz, én is azokat a levelezéseket szerettem a legjobban, amiknek volt mélysége és tartalma is, de előbb-utóbb a hétköznapok is beszivárognak a levelezésbe, hisz azok is mi magunk vagyunk és egy idő után a témák is hozzák magukkal.
(Levelezni viszont nem szeretnék a továbbiakban innen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!