Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek van igénye arra, hogy...

Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.

Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.

Ahogy tudok visszairok..

44/N

aug. 30. 16:30
1 2 3 4 5
 1/49 anonim válasza:
Nekem nincs, hímsoviniszta vagyok.
aug. 30. 16:35
 2/49 anonim válasza:

Tanulj először helyesírást!!!!

Amúgy nincs kedvem írni, én is nő volnék. :D

aug. 30. 16:43
 3/49 A kérdező kommentje:
Édes Istenem 😊 Melyik szó, mondat volt számodra nem “helyes”? Erre kiváncsi vagyok..
aug. 30. 16:47
 4/49 anonim válasza:

Pedig úgy elmondtam volna, hogy mit vettem a Spar-ban, és nagyon finomat is főztem.

Most muszáj tovább keresgélni a felszínes szintemem, mert nem nyugszok míg ezt el nem mondhatom

🤣🤣🤣🤣

aug. 30. 16:47
 5/49 anonim válasza:

Néhány helyen hiányzik a vessző. És így kicsit értelmét vesztik a mondatok.

#4-es: jól nyomod! :D

aug. 30. 16:52
 6/49 anonim válasza:
5-ös igyekzek hozni a kis felszínes stílusomat, a pór néphez tartozok, de még így hónap végén is tudtam a Spar-ban vásárolni, de nem mondhatom el senkinek 🤷‍♀️
aug. 30. 17:10
 7/49 anonim válasza:
nekem irhatsz
aug. 30. 17:14
 8/49 A kérdező kommentje:

…“És így kicsit értelmét vesztik a mondatok.“…

Melyik mondatot nem tudtad értelmezni? Imáááádom a ráérős, kötekedő embereket 😀

aug. 30. 17:48
 9/49 anonim válasza:

Kérdező, tudom miről beszélsz, én is azokat a levelezéseket szerettem a legjobban, amiknek volt mélysége és tartalma is, de előbb-utóbb a hétköznapok is beszivárognak a levelezésbe, hisz azok is mi magunk vagyunk és egy idő után a témák is hozzák magukkal.

(Levelezni viszont nem szeretnék a továbbiakban innen.)

aug. 30. 17:57
 10/49 anonim válasza:
Lenne.f 52
aug. 30. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!