Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek van igénye arra, hogy...

Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.

Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.

Ahogy tudok visszairok..

44/N

aug. 30. 16:30
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Juj, ez elfajult 😃. A nőhöz 😃 vagy mindegy, szóval emberhez , kitartás , türelem kell, ha valaki komolyan gondolja , h beszélgessenek vele. Oda vissza persze, ez legyen kölcsönös..

Erre muszáj reagálnom:

“..csak azt nem mondjátok meg, hogy akkor miről akartok..”

Amiből két ember megismeri egymást, ezt írtam is. Félre ne értsd de aki tudja , h kell ismerkedni , tudja mit kérdezzen, irjon. Nem beleállni kellene az emberbe, vagy értetlenkedni. Sőt, privátban is lehet írni, kérdezni ha valamit nem tudsz vagy nem értesz. Ennél világosabban nem tudok írni…

aug. 30. 22:01
 32/49 anonim válasza:
irj már privit
aug. 30. 22:16
 33/49 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy a Spar az miért ennyire offlimit. Ha véletlen az ember elmegy vásárolni és a másik megkérdezné merre járt, akkor talán hazudni kéne róla? És mi van akkor ha valakinek az az életében a legnagyobb szenvedélye, hogy mit eszik és iszik?
aug. 30. 22:16
 34/49 anonim válasza:
#31: Ez amolyan nesze semmi, fogd meg jól típusú okoskodás a részedről (bocsi). "aki tudja , h kell ismerkedni , tudja mit kérdezzen, irjon." Ez meg kioktató és leereszkedő hangnem egy olyan embertől, aki semmit nem írt sem önmagáról, sem arról, hogy őt milyen dolgok érdeklik. Ha belekérdezünk abba, hogy hol laksz, mivel foglalkozol, van-e gyereked stb., akkor jó eséllyel jön a felháborodás, hogy "én ezt nem akarom idegenekkel megosztani", miközben ezekből lehet első körben valami képet kapni a másik emberről, és eldönthető, hogy akarunk-e folytatást (pl. minek levelezzünk az ország másik végén élő emberrel, ha jó eséllyel úgysem fogunk soha személyesen találkozni). De mivel te még mindig képtelen voltál akár csak egy olyan témát is említeni, amiről szívesen beszélgetnél, így egy értelmes ember valószínűleg nem fog random kérdésekkel bombázni téged, hogy mi a véleményed a globális felmelegedésről vagy valamelyik Ibsen-drámáról.
aug. 30. 22:47
 35/49 anonim válasza:
aki szívesen megírná, mit evett, és mit vett a spárba', az írjon nekem, engem ezek is érdekelnek, csak emberi legyen!
aug. 31. 07:25
 36/49 anonim válasza:

35-ös

Most megyek vásárolni

1 -2 óra múlva jelentkezek

Addig gyűjtök élményeket

😉

aug. 31. 07:31
 37/49 anonim válasza:

de inkább ne a spárba menj, ott gyakran átvernek

aug. 31. 07:34
 38/49 anonim válasza:
Ááá én ilyen menő "bót"-ba be se merek menni 😂
aug. 31. 07:45
 39/49 anonim válasza:

Nekem lenne, írj cica, a Lidl-be járok! 😉

50F.

aug. 31. 08:03
 40/49 anonim válasza:
és mit vettél?
aug. 31. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!