Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?
Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.
Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.
Ahogy tudok visszairok..
44/N
Juj, ez elfajult 😃. A nőhöz 😃 vagy mindegy, szóval emberhez , kitartás , türelem kell, ha valaki komolyan gondolja , h beszélgessenek vele. Oda vissza persze, ez legyen kölcsönös..
Erre muszáj reagálnom:
“..csak azt nem mondjátok meg, hogy akkor miről akartok..”
Amiből két ember megismeri egymást, ezt írtam is. Félre ne értsd de aki tudja , h kell ismerkedni , tudja mit kérdezzen, irjon. Nem beleállni kellene az emberbe, vagy értetlenkedni. Sőt, privátban is lehet írni, kérdezni ha valamit nem tudsz vagy nem értesz. Ennél világosabban nem tudok írni…
35-ös
Most megyek vásárolni
1 -2 óra múlva jelentkezek
Addig gyűjtök élményeket
😉
jó
de inkább ne a spárba menj, ott gyakran átvernek
Nekem lenne, írj cica, a Lidl-be járok! 😉
50F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!