Kinek van igénye arra, hogy beszélgessen egy értelmes nővel?
Figyelt kérdés
Ha lenne, olyan beszélgetésre gondoltam ami nem arról szól, hogy mit ettél ebédre, vagy mit vettél a Spar-ba stb 😊vagy ehhez hasonló (számomra) felszínes dolgokról. Kérlek ne vegye magára aki nem ilyen, de sajnos rettenet a felszínes beszélgető partner. Minőségi beszélgetésre, ismerkedésre gondolok, amiből megismeri egymást két ember.
Köszönöm aki ezt megérti 😊 és esetleg privátban ír.
Ahogy tudok visszairok..
44/N
aug. 30. 16:30
21/49 anonim válasza:
Ne higgyetek neki!
aug. 30. 19:33
22/49 anonim válasza:
Szeretem, amikor mindenki azzal kezdi, hogy miről NEM akar beszélgetni, csak azt nem mondjátok meg, hogy akkor miről akartok. Jó lenne, ha ilyenkor hoznátok témákat, ne pedig a másiktól várjátok el, hogy szórakoztasson benneteket. Miről akarsz beszélgetni, adópolitikáról, az ufonauták létezéséről/nemlétéről, a halál utáni élet lehetőségéről, Hegel filozófiájáról, atomfizikáról stb.? Ne sértődj meg, de egy tényleg értelmes ember ki tud írni egy normális kérdést, ahol pl. azt is leírja, hogy milyen témákat nem tart felszínesnek.
aug. 30. 19:35
23/49 anonim válasza:
Sajnos nem lehet "lájkolni" a 22-es válaszát. Ez is ügyesen be lett állítva.
aug. 30. 19:49
24/49 anonim válasza:
Van ideje privátban válaszolni. Nem 44 éves nő, ez biztos. És már megint bevásárolni volt. :D
aug. 30. 20:03
25/49 anonim válasza:
Ismerkednék, de gondolom te egy 50 éves férfivel szeretnél baratilag ismerkedni a felszínen hogy utána egy összejöjjetek.
aug. 30. 20:03
26/49 anonim válasza:
Írj
aug. 30. 20:19
27/49 anonim válasza:
ne neki irj, hanem nekem
aug. 30. 20:26
28/49 anonim válasza:
Van itt olyan aki nem sex kérdéssel indít?
Az írhat nekem is
aug. 30. 20:46
29/49 anonim válasza:
En nem azzal indítanék és később se az lenne a lényeg.
aug. 30. 20:50
30/49 anonim válasza:
Valakinek összejött a nővel?
aug. 30. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!