Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyan szívesen barátkoznék....

Olyan szívesen barátkoznék. Van itt értelmes férfi? 35N

Figyelt kérdés
Sajnos nem sok lehetőség van más helyen jelenleg ismerkedni, így gondoltam írok itt. Győr-Sopron megyében élek, bár ha barátkozik az ember , mellékes ki hol él. Ha van valakinek kedve értelmesen beszélgetni, írjon nyugodtan privátban.
jún. 16. 10:37
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim válasza:
Most akkor barátkozni szeretnél, vagy társkeresőzni?
jún. 16. 11:20
 2/55 anonim válasza:
De akkor ez online barátság, ha mindegy ki hol él?
jún. 16. 11:22
 3/55 A kérdező kommentje:
Igazából, ami alakul.
jún. 16. 11:28
 4/55 anonim válasza:
Hogy értelmes vagyok vagy sem, azt akkor derítsd ki, ha szeretnéd! ;)
jún. 16. 11:36
 5/55 anonim válasza:

Szia!

Ha csak beszélgetés és nem párkeresés céljából akkor szívessen!

Bár azt nem írtad hogy /F is írhatnak-e. Meg nem tudok folyamatossan aktív lenni és lehet nem tetszik mindenben a hozzáállásom, de igyekszek őszinte lenni! Ha ezek mellett is beszélgetnél akkor igyekszek válaszolgatni is...🙂

Hát naggyából ennyi, de biztos találsz értelmesebb beszélgetőpartnereket is és megértem azt is!

Hasonló korosztály.

jún. 16. 11:38
 6/55 A kérdező kommentje:
5! Nem sok önbizalmad van ahogy nézem.
jún. 16. 11:40
 7/55 anonim válasza:

Az alapot bárkinek az elutasítására ő határozza meg, minden következményével ő fog élni. És ő tudja, neki kell -e olyan személy, aki az első üzenetében már azt mondja, van nála jobb is biztosan.

Az meg nem bunkóság, hogy elmondja valakiről, hogy nem sok az önbizalma, mert látszik, hogy nincs. Nem azt mondta, hogy ez szar, hogy béna, vagy bármi megalázó, hanem csak a tényeket írta le.

jún. 16. 12:15
 8/55 A kérdező kommentje:
7! Azzal beszélgetek akivel jól esik. Aki nem szimpi, azzal nem fogok még a te kedvedért sem.
jún. 16. 12:20
 9/55 A kérdező kommentje:

8! Köszönöm!

7! Amúgy semmi bunkot nem írtam. De lehet menni máshová okoskodni.

jún. 16. 12:21
 10/55 anonim válasza:
Nézzenek oda, és csak folytatja! Mi az hogy okoskodni? Egyébként a nem sok önbizalmad van ugyanúgy kéretlen beszólás, vagy ha úgy tetszik okoskodás. Ha meg senki nem elég jó neked, akkor ne a férfiakra menjen a panaszkodás hogy nincsen köztük értelmes. Ott van az 5-ös, lehet vele beszélgetni barátkozni. A te kikötésed az volt hogy értelmes legyen, ennek ő is maradéktalanul megfelel.
jún. 16. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!