Olyan szívesen barátkoznék. Van itt értelmes férfi? 35N
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok lehetőség van más helyen jelenleg ismerkedni, így gondoltam írok itt. Győr-Sopron megyében élek, bár ha barátkozik az ember , mellékes ki hol él. Ha van valakinek kedve értelmesen beszélgetni, írjon nyugodtan privátban.jún. 16. 10:37
41/55 anonim válasza:
Szia. Nézzük meg, engem elég értelmesnek találsz-e. :)
Küldtem privit.
jún. 16. 20:15
42/55 anonim válasza:
Írtam neked, bár gondolom elég sok privátot kaptál nélkülem is :)
jún. 16. 20:30
43/55 A kérdező kommentje:
41! Üdvözlöm édesanyád! Te paraszt! Na ezért ilyen itt a színvonal. Szevasztok! (Köszi aki normális volt!)
jún. 16. 21:57
44/55 anonim válasza:
44
Azért remélem nem akarod megszakítani a kapcsolatot a normálisakkal is az ilyenek miatt? Mert nagyon nem lenne fair
jún. 16. 22:02
45/55 anonim válasza:
Pár sorból kiderül miért nincsenek barátaid, szegény 😞
Önreflexió, sokat segítene.
jún. 17. 00:54
46/55 A kérdező kommentje:
45! Vannak barátaim, itt pasikkal szeretnék ismerkedni 🤦.....
jún. 19. 16:13
47/55 A kérdező kommentje:
Vili! Hová tűntél?
jún. 19. 16:14
48/55 anonim válasza:
Elment borért, majd jön.
Üdv, Imre
jún. 19. 17:17
49/55 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az ilyeneket miért nem b.sszák ki az oldalról! Bár már azon is elgondolkodtam párszor, hogy ezek beépített emberek, hogy jobban pörögjön az oldal.
jún. 19. 17:27
50/55 anonim válasza:
Én már jelentettem is a többi kérdésével együtt, mégsem tiltják, már ez sokat elmond...
jún. 19. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!