Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyan szívesen barátkoznék....

Olyan szívesen barátkoznék. Van itt értelmes férfi? 35N

Figyelt kérdés
Sajnos nem sok lehetőség van más helyen jelenleg ismerkedni, így gondoltam írok itt. Győr-Sopron megyében élek, bár ha barátkozik az ember , mellékes ki hol él. Ha van valakinek kedve értelmesen beszélgetni, írjon nyugodtan privátban.
2024. jún. 16. 10:37
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
30. Gondolom ez nekem szól. Nem mindenki hibás ,de valljuk be, elég sok kattant pasi és nő is van ezen az oldalon. Nyilván én is az vagyok, mert itt vártam , hogy esetleg....de hát tévedni emberi dolog. Nyugi, több kérdést nem írok ki, vagy ha mégis, nem kötelező ám elolvasni 🙂.
2024. jún. 16. 16:24
 32/55 anonim válasza:
Csak szórakoztatni szeretné magát, ne írjatok neki. Nem éri meg az időt és energiát.
2024. jún. 16. 16:27
 33/55 A kérdező kommentje:
32. Hát rád én sem szánnék ennél több időt.
2024. jún. 16. 16:28
 34/55 anonim válasza:
Egy kérdésre válaszoltam korábban, aminek kapcsán rámírt egy férfiember. A második levélnél kiderült, hogy nem fog működni, kulturáltan elmondtam ezt neki, minden jót kívántam, erre ő a kérdésnél ekézni kezdett éretten, felnőtt módra, hogy a nemtudoménhányas kattos. Kb. ennyire lehet komolyan venni az ekézőket is. 26 voltam.
2024. jún. 16. 16:30
 35/55 anonim válasza:
Kicsit megvannak itt keseredve az emberek, szerintem jót tenne sokaknak, ha leszakadna az internetről és a valóságban ismerkedne. :D
2024. jún. 16. 16:38
 36/55 anonim válasza:
Kérdező egy troll. Több kérdést kiírt már, különböző életkorral. Nem értem ez miért jó neki. Ne dőljetek be neki.
2024. jún. 16. 17:59
 37/55 anonim válasza:

Én azt nem értem, hogyha valaki ismerkedni akar az ismerkedés topicban, akkor a kérdések alatt miért kelé rendre megjelennie ilyen kommenteknek:

-Ba*szák meg a nők

-Nem ír vissza

-Idióta, minek itt ismerkedsz?

-(Férfiként ismerkedve) férfiak is szóba jöhetnek? hol ott egyértelmű, hogy heteró a kérdező.

Meg sorolhatnám igazából a végtelenségig.

Egy ilyen kérdésnél 2 opció van. Egymást keresitek és ismerkedtek, vagy nem egymást és viszlát.

Komolyan nem értem, hogy mennyire kell megkeseredettnek lenni, hogy ilyen ember légy, amilyenek itt előmásznak a csatornából 1-1 kérdés esetén.

2024. jún. 16. 18:08
 38/55 anonim válasza:
#37, egyet értek! Viszont itt már a kérdező is azokból a bizonyos csatornák valamelyikéből mászott elő. Itt szándékosan a provokáció volt a cél, nem az ismerkedés.
2024. jún. 16. 18:42
 39/55 anonim válasza:
+1 pont 38-nak!
2024. jún. 16. 18:53
 40/55 anonim válasza:
Így van! A kérdező csak szórakozik!
2024. jún. 16. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!