Olyan szívesen barátkoznék. Van itt értelmes férfi? 35N
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok lehetőség van más helyen jelenleg ismerkedni, így gondoltam írok itt. Győr-Sopron megyében élek, bár ha barátkozik az ember , mellékes ki hol él. Ha van valakinek kedve értelmesen beszélgetni, írjon nyugodtan privátban.jún. 16. 10:37
51/55 A kérdező kommentje:
Titeket minősít,hogy valaki aki itt akarna ismerkedni és titeket akik nem fogjátok fel hogy nem az ország túlsó részéből és nem rusnya pasit keresek és ràmirtok és nem birjatok az elutasítást elviselni.
jún. 19. 22:26
52/55 anonim válasza:
Én hősiesen viselem az elutasításodat. :) Sok boldogságot kívánok nektek a Vilivel! Üzenem neki, hogy ne rúgjon be. :)
Üdv, Imre
jún. 19. 22:41
53/55 anonim válasza:
51, egy újabb megnyilvánulást láthatunk arról, miért kell kerülni téged jó messziről. Illetve miért fogsz majd ki megint egy hozzád illőt. :)
Előre is sok boldogságot!
jún. 20. 08:08
54/55 anonim válasza:
Te egy nagyon beteg ember vagy, kérdező! Szerintem keress fel egy szakembert, és ne itt rombold a közhangulatot. Köszi, ha megteszed ezt a szívességet!
jún. 20. 09:06
55/55 anonim válasza:
És még ki is emeli a kérdést a nyomorult!
jún. 20. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!