Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van indíttatása valakinek...

Van indíttatása valakinek értelmesen beszélgetni, ismerkedni egy negyvenes, értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Igyekszem mindenkinek válaszolni, csak türelmet kérek majd. Ne menjen légyszi a kombinálás, h újabb kamu kiírás és társai 😊mert nem rögtön írok vissza.

Köszönöm.

45/N

máj. 24. 11:34
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Miről?
máj. 24. 11:43
 2/30 anonim válasza:
Van. 46/F
máj. 24. 11:45
 3/30 anonim válasza:

Ez a szokásos felszínes, eltűnős, volt szabad fél órám valaki szórakoztasson dolog? 😅

44/F

máj. 24. 11:52
 4/30 anonim válasza:
Nekem van, írj nyugodtan.
máj. 24. 11:54
 5/30 anonim válasza:

Lenne...

Milyen témában?

F52

máj. 24. 11:59
 6/30 A kérdező kommentje:
Légyszi privátban írjon aki “komolyan” gondolja. Mármint a beszélgetést. 😊
máj. 24. 13:07
 7/30 anonim válasza:
írtam privit.:)
máj. 24. 13:38
 8/30 anonim válasza:

5.

Bármilyen témában, hiszen barátkozni akár. A barátkozás témakörbe írta a kérdését.

máj. 25. 09:31
 9/30 anonim válasza:

De az olyan barátságok nem működnek, nem tudnak kialakulni sem, ahol nincs mód személyes találkozásra, szabadidős programokra. Legjobb eleve kiírnia a kérdezőnek, vagy rögtön rákérdezni, hol lakik. Ha 20 km-es körzeten belül, akkor oké, minden más esetben hülyeség belekezdeni.

Tehát javasolnám az 5-ösnek, es mindenkinek, hogy ez legyen az első témája.

máj. 25. 09:37
 10/30 anonim válasza:

Az én kérdésemre, és témámra úgysem fog válaszolni.

Engem az érdekelne, hogy miért annyira baromira nehéz manapság ismerkedni középkorú hölgyekkel.

Miért veszik semmibe még a jó megjelenésű intelligens, ápolt, normáis férfiakat is.

Na ez az amire nagyon nehéz a válasz.

Lehet, hogy ez csak egyszerűen így alakult, a női fölény és a női túlerő miatt ???

Azcegy dolog, hogy a nőket azért küldte Isten a földre, hogy legyenek itt normális emberek is, és hogy legyen világosság. Ez kész tény.

Nade ennyire vissza

kell ezzel élni ??

máj. 25. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!