Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van indíttatása valakinek...

Van indíttatása valakinek értelmesen beszélgetni, ismerkedni egy negyvenes, értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Igyekszem mindenkinek válaszolni, csak türelmet kérek majd. Ne menjen légyszi a kombinálás, h újabb kamu kiírás és társai 😊mert nem rögtön írok vissza.

Köszönöm.

45/N

máj. 24. 11:34
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es hozzászóló 😀 Köszönöm, h privátban leírtad a regényt, h mennyire nem fogadnak el a nők stb stb. Senki nem tehet arról ha nincs önbizalmad, esetleg nem tudsz talpra állni egy csalódásból, es “minden nő” a legrosszabb veled. Ebben sajnos semmi vonzó nincs egy nőnek. Picit el kéne gondolkozni, h nem biztos, h más a felelős, csak mert ennyire elégedetlen vagy magaddal.

Szerintem váltani kellene fejben…

Bocs ha túl őszinte voltam 😊

máj. 25. 14:40
 22/30 anonim válasza:
óanyám, itt egy értelmes, korombeli nőtárs és nem tud lefutni az algoritmus normálisan. mindig van fanyalgás, ott a "de", a nem tudom mi...Létezik itt egyáltalán kiegyensúlyozott beszélgetés?
máj. 25. 15:14
 23/30 anonim válasza:

Semmi baj.

Én örülök ha valaki őszinte. Az a legjobb.

Nekem csalódásból nem kell talpra állni, mert én szakítottam 4 évvel ezelőtt, és az egy nagyon jó döntés volt. Ezzel nincs semmi baj.

Az önbizalom az valóban a béka popsija alatt van, ezt elismerem. Nade ez miért számít olyan nagy bajnak?

Mitől lenne önbizalmam?

Attól ha foglalkoznak az emberrel, és vannak sikerélmények.

Ha nem foglalkozik veled senki, attól az önbizalom inkább napról napra csorbul, és nem pedig növekszik.

Nade látod mit ír az előtted lévő.

30 körül sem jobb a helyzet. Ha nem vagy szinte teljesen tökéletes, akkor a társkereső appokon senki nem áll veled szóba.

Így hogyan legyen bárkinek is önbizalma. ??

Értem én, hogy az fontos, de azt kell valami ami kiváltja.

A nők nem tudják, hogy egy férfinek pont hogy tőlük lessz önbizalma.

Ha azt látnám, hogy megőrülnek értem a nők, hidd el, olyan önbizalmam lenne, hogy izzana körülőttem a levegő.

De így. Így mitől ???

Így az ember inkább bujkál a nők elől, mert kerüli a folyamatos csalódásokat, a megaláztatást.

Nekem már az is öröm, ha a Lidl- ben női pénztároshoz kerülök, mert legalább valahogyan kapcsolatba kerültem egy nővel.

Már ez is nagy dolog.

Milyen jó azoknak, akik szerethetnek is egy nőt, és viszonzást is kapnak.

Ez sokak számára elérhetetlen.

"Lehet, hogy nem a nők,és nem mások a felelősek azzal ami velem van."

Ez így igaz. Én nem tartom felelősnek, és nem hibáztatom a nőket ezért. Eszem ágában sincs.

Igazuk van. Nem vagyok 10 pontos, nem vagyok tökéletes.

Minden nő a tökéletes, izmos, sportos, 185 magas, 3 diplomás férfire vágyik.

Igazuk van ez tiszta sor.

Ha én szép arcú, csinos nő lennék, én sem adnám alább, mert akkor engem nem érdemelne meg minden férfi. Nem érdemelne meg csak úgy bárki.

Egy gyönyörű szép női testhez nincs minden férfinek jogosultsága.

Csak annak aki ahhoz méltóan néz is ki.

/Aztán persze vannak szerencsések, akiknek pocakosan, túlsúlyosan, mem túl sármosan is minőségi nőjük van./

Ez teljesen tiszra sor.

Vannak örök szerencsések is.

Ismerek olyan férfit, akinek szinte menekülni kell a nők elől, pedig nem 10 pontos.

Ez szerencse kérdése.

máj. 25. 15:27
 24/30 anonim válasza:
Csak egy kicsit vicces, hogy leszúrod a 10-est, hogy miért nem privátban írta meg amit ide írt. Aztán mikor megírja privátban, te ugyanazt csinálod. Itt reagálsz arra, ahelyett, hogy privátban írnál vissza.
máj. 25. 17:29
 25/30 anonim válasza:
Egy negyvenes értelmes nő privát üzenetben miért nem tud válaszolni?
máj. 25. 18:12
 26/30 anonim válasza:

25.

Ez nekem is feltünt, de semmi probléma. Én privátban írtam, ő itt válaszolt. De semmi baj.

Bár ez lenne a legnagyobb gondom.

10#

máj. 25. 19:33
 27/30 anonim válasza:
#25: Na és egy negyvenes értelmes nő miért nem tud kiírni egy normális ismerkedős kérdést? Pl. hogy hol él, mi érdekli őt, milyen férfira vágyik stb. Ehelyett lefuttat egy rakás felesleges kört azokkal, akik már arra is ráharapnak, hogy egy nő ír ki ismerkedős kérdést.
máj. 25. 20:13
 28/30 anonim válasza:
27. De nem férfit keres, hanem barátot! Ne kombinálj, a barátkozás rovarba írt. Gondolom nők is írhatnak neki.
máj. 25. 23:17
 29/30 anonim válasza:
#28: De ha barátkozni akar, akkor is írhatott volna pár sort magáról, nem pedig felesleges köröket lefuttatni másokkal.
máj. 26. 11:59
 30/30 anonim válasza:
A “kinyalható vagy? típusú” levelekre én sem szoktam felelni
máj. 26. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!