Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van indíttatása valakinek...

Van indíttatása valakinek értelmesen beszélgetni, ismerkedni egy negyvenes, értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Igyekszem mindenkinek válaszolni, csak türelmet kérek majd. Ne menjen légyszi a kombinálás, h újabb kamu kiírás és társai 😊mert nem rögtön írok vissza.

Köszönöm.

45/N

máj. 24. 11:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Jó reggelt😀 Hirtelen azt se tudtam miről beszélsz, másrészt ezt miért nem privátban írtad meg? Miért kell a nagy közönség ehhez? Azt se tudom írtál e már privátban, miről írtunk…

Érthetetlen, h ezt miért nem lehet “szemtől szemben” megbeszélni , ha problémád van…

máj. 25. 10:38
 12/30 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy mégis kb miről szeretnél beszélgetni, milyen hobbid van, milyen témák érdekelnek, hogy lehessen látni, hogy érdemes elinditani egy beszélgetést, vagy teljesen mas témák iránt érdeklődünk.
máj. 25. 12:16
 13/30 anonim válasza:
Nekem nem is válaszolt. Annyit megtehetne legalább illedelmességből, hogy annyit írna, hogy "bocsi, de nem egymás társaságát keressük." A nem válaszolásból senki se tudja meg, mi vele a probléma.
máj. 25. 12:31
 14/30 anonim válasza:
#12: Na ja, de ők keresnek értelmes embert/beszélgetést. Nyilván a férfi "kötelessége", hogy szórakoztassa a nőt, hogy valami frappáns kezdéssel azonnal vegye le őt a lábáról. Meg hát miért is adjon meg magáról egy nő bármilyen infót is, ha így is x+1 üzenetet fog kapni csak azért, mert nő? De erős a gyanúm, hogy ez is csak valami időrabló beszélgetésecske lenne, ahol te próbálnál puhatolózni, témákat felhozni, aztán pár levél után nyomtalanul eltűnne a kérdező.
máj. 25. 12:36
 15/30 A kérdező kommentje:

Sajnos az előítéletesekkel nem tudok mit kezdeni. Légyszi privátban ha valakinek gondja van. Bár amiket olvastam most , a hajam az égnek állt.

Válaszolok ha lesz időm.

máj. 25. 12:54
 16/30 anonim válasza:
#15: Nem kell ahhoz előítélet, hogy véleményt alkothassunk rólad. Ha két mondatot is képtelen vagy írni arról, hogy téged mi érdekel, kit/mit keresel, akkor az azt jelzi, hogy vagy ennyire veszed komolyan az egészet, vagy azt várod el, hogy majd a férfiak hoznak témákat, és tippelnek, hogy mi is az, ami iránt érdeklődsz. Sajnos egyik sem jó opció, legalábbis egy értelmes, felnőtt férfi számára nem.
máj. 25. 12:58
 17/30 anonim válasza:
Az egészet csak akkor lehet komolyan venni, ha egy városban élnek, és tudnak találkozni is. Enélkül semmi értelme semmiféle beszélgetésnek.
máj. 25. 13:12
 18/30 anonim válasza:

Nyugodjatok meg srácok.

Én a 10 - es hozzászóló vagyok. Írtam a kedves kis kérdezőnek egy privàtot, és gondolom attól áll égnek a haja.

Igaza van egyébként.

Valóban nem túl szívmelengető a hozzászólás, de legalább totál őszinte voltam.

Leírtam, hogy ő /mivel ő is egy nő/, el sem tudja képzelni, hogy mennyire iszonyatosan nehéz ma Mo-n megismerkedni egy nővel.

Külföldön szerintem kicsit jobb a helyzet, de sajnos tapasztalatom nincs. Ott imádják a nők ha egy férfi férfiként kezdeményez.

Ő nem tudja azt, hogy mennyire semmibe veszik ma a nők a férfiakat, és örüljön neki, hogy nőnek született. A férfiaknak ez kincs, ami nincs, a nőknek pedig kincs ami van.

Ennyi. 🤷‍♂️

máj. 25. 13:48
 19/30 anonim válasza:

Tényleg.

Nemtud véletlenül valaki valahol külföldön magán klinikát, ahol a férfiakat megtudják egy kicsit szépíteni ???

Valami arcplasztika, sármosítás, vagy ilyesmi.

Szivesen szánnák erre akár egy 8-10 milió forintot is, ha utána garantáltan megfogok tetszeni valakinek.

Ha létezik ilyen klinika írja meg valaki, akár privátba is.

Köszike. Jó lenne.

Szerintem itthon nincs ilyen. Ha van, az lenne a legjobb.

Köszike.

máj. 25. 13:57
 20/30 anonim válasza:
#10: Az a baj, hogy nem csak a középkorú nők ilyenek, hanem a huszonévesek meg a harmincasok is. Én nem vagyok jópasi, csak átlagos, de kb. lehetetlen az ismerkedés (illetve nincs sikerélményem). Élőben nincs hol és kivel ismerkedni, neten meg gyakorlatilag levegőnek néznek, mert nem vagyok plakátfiú.
máj. 25. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!