Van indíttatása valakinek értelmesen beszélgetni, ismerkedni egy negyvenes, értelmes nővel?
Igyekszem mindenkinek válaszolni, csak türelmet kérek majd. Ne menjen légyszi a kombinálás, h újabb kamu kiírás és társai 😊mert nem rögtön írok vissza.
Köszönöm.
45/N
Kedves utolsó. Jó reggelt😀 Hirtelen azt se tudtam miről beszélsz, másrészt ezt miért nem privátban írtad meg? Miért kell a nagy közönség ehhez? Azt se tudom írtál e már privátban, miről írtunk…
Érthetetlen, h ezt miért nem lehet “szemtől szemben” megbeszélni , ha problémád van…
Sajnos az előítéletesekkel nem tudok mit kezdeni. Légyszi privátban ha valakinek gondja van. Bár amiket olvastam most , a hajam az égnek állt.
Válaszolok ha lesz időm.
Nyugodjatok meg srácok.
Én a 10 - es hozzászóló vagyok. Írtam a kedves kis kérdezőnek egy privàtot, és gondolom attól áll égnek a haja.
Igaza van egyébként.
Valóban nem túl szívmelengető a hozzászólás, de legalább totál őszinte voltam.
Leírtam, hogy ő /mivel ő is egy nő/, el sem tudja képzelni, hogy mennyire iszonyatosan nehéz ma Mo-n megismerkedni egy nővel.
Külföldön szerintem kicsit jobb a helyzet, de sajnos tapasztalatom nincs. Ott imádják a nők ha egy férfi férfiként kezdeményez.
Ő nem tudja azt, hogy mennyire semmibe veszik ma a nők a férfiakat, és örüljön neki, hogy nőnek született. A férfiaknak ez kincs, ami nincs, a nőknek pedig kincs ami van.
Ennyi. 🤷♂️
Tényleg.
Nemtud véletlenül valaki valahol külföldön magán klinikát, ahol a férfiakat megtudják egy kicsit szépíteni ???
Valami arcplasztika, sármosítás, vagy ilyesmi.
Szivesen szánnák erre akár egy 8-10 milió forintot is, ha utána garantáltan megfogok tetszeni valakinek.
Ha létezik ilyen klinika írja meg valaki, akár privátba is.
Köszike. Jó lenne.
Szerintem itthon nincs ilyen. Ha van, az lenne a legjobb.
Köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!