Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki nem akar a legjobb...

Valaki nem akar a legjobb barátnőm lennii? 🥹💔💔18L

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem így működik ez. Csak azért szeretném ezt ilyen konkrétan megfogalmazni mert ezt keresem. Nem sima felszínes barátságot hanem mélyebb kötődést. Szóval akinek nincs és szeretne beszélgessünk, aztán majd néhány hónap alatt kialakul valami. Én eskü cukiika vagyok. 😭szeressen valakiii.

aug. 20. 14:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én is szívesen megismernélek. Nekem sincs igazi barátnőm. 20L
aug. 24. 09:37
 22/26 anonim válasza:

Én igaz 31 éves nő vagyok. Én " fogadotthugit" keresek. Volt/ van nővérem de vele megszakadta a kapcsolat, mert hát hagyjuk is.

Ha gondolod írj.

szept. 2. 13:25
 23/26 anonim válasza:
Kérdező igaz fiú vagyok de párom szerintem szivesen barátkozna veled ő 19
szept. 2. 14:40
 24/26 anonim válasza:

Milyen távolságról beszéltek emberek?

Pont az a korosztály , pont 2024 ahol nincs személyes kontakt... Bakker egymás mellett áll 2-3 tini lány és mindegyik a telefont bassza nem egymással beszélget pedig barátnők .. mennyi mennyi ilyen van ...

Bár elég nehéz lesz neki találni irogatni is ha baszik vissza írni a drága...

szept. 4. 06:04
 25/26 anonim válasza:
Hát veled sem beszélgetnek tuti, ilyen kulturáltan írsz. :P
szept. 4. 19:44
 26/26 anonim válasza:

Velem nem is kell írkálni, mert megy szóban is :D mellesleg ne keressen barátokat ha baszik vissza írni akkor annyira csak nem akar barátkozni

Társkeresésbe is kicsit unalmas mikor az egyik fél kérdez a másik meg szavakban válaszol aztán eltűnik.

A kultura meg a bunkóság amiről te besz az egy dolog. Bunkó vagyok de leszarom kifogja mindenki heverni :)

szept. 4. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!