Miért nem találok legjobb barátnőt? Miért csupa rossz embert fogok ki? Létezik még igazi hosszantarto barátság? 20L
Kiskamasz korom óta próbálkozok és vágyok barátokra, legjobb barátnőre. De eddig csak olyat fogtam ki, aki kihasznált és eldobott. Csak az időm, figyelmem és szeretetem kellett neki meg unalom űzőnek aztán mikor talált jobbat meg lecserélt.
Miért nem tudok olyat találni aki megbecsül és értékel, ugyanolyan fontos vagyok neki mint ő nekem ? És nem egyoldalúan futok utána meg keresem az elfogadását, figyelmét, szeretetét?
Sajnos sok ilyen ember van. De létezik örök, hosszú és őszinte barátság is. Nekem 2-3 barátnőm is van ilyen.
A legjobb az lenne ha az első jelnél amikor észleled hogy na, ez után is én nekem kell futni, akkor nem futsz utána. Ha kellesz neki nem csak haszonbol akkor majd keres magától is. Ha nem, akkor meg nem és kész, keresel mást, nem töltesz az életedből több hetet/hónapot senkire aki nem érdemli ki. Sokan ott rontják el hogy minden ilyen "barátért" a végtelenségig küzdeni akarnak, és közben a saját idejüket pazarolják, ami alatt már lehet talált volna valakit, akivel kölcsönös a barátság szintje.
Sajnálom, hogy ennyi és ilyen tapasztalatot gyűjtöttél az évek alatt! Sajnos nagyon sok ember ilyen már, így nagyon, nagyon nehéz megtalálni azokat, akik ez alól kivételek. De nem lehetetlen.
Szerintem a rossz tapasztalatok ellenére se add fel, és keress tovább barátokat, elvégre sosem tudhatod, mikor futsz bele egy olyan emberbe, aki kiváló barátod lehet majd.
Nagyon kicsi rá az esély, de ha találsz is, az csak ideiglenes lesz ill. csak érdekből, amikor már nincs belőled semmi haszna és unalmasnak talál, észrevétlenül dob.
Hosszan tartó barátság, csak gyerekkortól létezik, de néha ez sem egy életre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!