Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek nincs kedve Pesten...

Valakinek nincs kedve Pesten állatkertbe menni, társasjátékozni, vagy akár csak elmenni sétálni?

Figyelt kérdés

Bárki lehet. Igyekszem emberi kapcsolatokat építeni és gondoltam, teszek itt egy próbát.

20/F

aug. 18. 13:32
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nincs

19/n

aug. 18. 13:36
 2/11 anonim válasza:
Ilyen rekkenő hőségben???
aug. 18. 13:42
 3/11 anonim válasza:
Ha nem lennék jóval idősebb, akár mehetnénk is.
aug. 18. 13:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Felőlem lehet beltéri program is, a lényeg itt, hogy szocializálódjak.
aug. 18. 14:09
 5/11 anonim válasza:
És a korodon és nemeden kívül mi tudható még rólad?
aug. 18. 16:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az állatokat (állatgondozónak készülök), az animációs sorozatokat (pl. Gravity Falls, Hazbin Hotel), alapvetően nagyon nyitottnak tartom magam, nagyon sok korcsoportban voltak már jó barátaim. Szabadidőmben természetet járok, Minecraft modokat készítek, szoktam néha rajzolni (bár mostanában nem volt rá időm) és nagyon szeretem vidáman venni a dolgokat (bár néha nagyon nehéz), szeretek viccelődni, mosolyt csalni mások arcára, kisegíteni azt, aki bajban van. Ítélkezni nem szeretek, nem vagyok homofób, sem rasszista, de az ilyen emberekkel is gyakran szót tudtam érteni. És ezeken kívül is NAGYON sok minden érdekel, akár új témák is, aki beszél velem, annak ki fognak derülni. És alapvetően szeretem a hosszú, tartalmas, jó beszélgetéseket online ugyanúgy, mint élőben. Mindkettőt igénylem.
aug. 18. 16:26
 7/11 anonim válasza:
A Gravity Falls az marha jó. :D
aug. 18. 16:38
 8/11 anonim válasza:
én 23 vagyok de szívesen mennék veled állatkertbe
aug. 18. 21:48
 9/11 anonim válasza:

Engem érdekeln

:)

aug. 19. 14:27
 10/11 anonim válasza:

Érdekel*

Bocsánat

aug. 19. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!