Mi legyen a saját társasjátékom célja?
Figyelt kérdés
Tervezek egy itthoni kis DIY társasjátékot de nem tudom mi legyen a célja. Röviden tömören egy Netflixes sorozatra épül ( Anne e-vel a végén) Szerepjáték lenne de nem tudom hogy alakuljon a történet vagy milyen legyen maga a társas...(nem kellenek olyan válaszok hogy akkor minek csinálom ha azt sem tudom milyen legyen... én csak tanácsokat szeretnék kérni) esetleg aki látta a sorozatot és lenne ötlete hogy hogyan lehetne normálisan és igényesen megcsinálni egy ilyen saját kézzel készített társast azt szívesen meghallgatom😊2022. ápr. 12. 13:51
1/5 anonim válasza:
Érdemes elolvasni hozzá a könyv sorozatot. Sokat segítene szerintem.
2/5 anonim válasza:
Előtte érdemes lenne sok modern, sikeres társast (tehát nem monopoly, catan és társai) kipróbálni hogy rájöjj neked milyen mechanikák tetszenek vagy hogy mitől lesz számodra egy játék érdekes. Abból már tudsz ötletet is meríteni, hogy hogyan lehet ráhúzni a sztorit amit szeretnél.
3/5 anonim válasza:
És majd a megvalósítás több pontján is tarts ellenőrző játékokat, hogy rájöjj, tényleg működik-e, élvezhető-e az, amit kitaláltál. Lehet pont egy ilyen "hiba" fog egy új ötletet adni. :D
4/5 anonim válasza:
1. nyomtass ki kártyákat a sori szereplőivel
2. hívd meg a barátaidat (vagy más rajongókat) és játsszatok kötetlenül
majdcsak kisül valami! :)
5/5 A kérdező kommentje:
A kártyák már megvannak😊
2022. ápr. 13. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!