Valaki nem akar a legjobb barátnőm lennii? 🥹💔💔18L
Itt valami problémát sejtek.
A "szeressen valaki" és a nyelvhasználat a tapasztalataim szerint egy tipikus rétegre illik.
De nem értem, ha "cukika" vagy, akkor ezt miért emelted ki, ha lányként barátnőt keresel? Azt gondolod, egy baráti kapcsolatban a "cukika" a legfőbb brand, vagy esetleg itt lánnyal nem csak baráti barátnő kapcsolatot keresel?
tiszteletben tartva a vágyaid, kissé összekuszálódtak benned a szálak. Miért fontos, hogy a legjobb barát az nő legyen? Miért kitétel ez?
Ha egyedül érzed magad és valakinek a törődésére vágysz, nem mindegy, milyen nemű?
Ha már itt válogatsz, az kissé komolytalanná teszi a dolgokat.
Márészt felmerül a kérdés, mit tekintesz barátság szó alatt, mert ha jól érzékelem, te online kapcsolatot szeretnél. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez az én megközelítésem szerint nem barátság.
Hangsúlyozom, nem bántásból írom, csak jó lenne tisztán látni mit akarsz és sajnos egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy te ezzel teljesen tisztában vagy, mit is szeretnél...
Akkor szedjük ketté a kérdésedet:
1. Neked szükséged van egy Szentgotthárd közelében élő tinire, akivel csacsoghatsz...
2. Neked szükséged lenne egy lelki búvárkodáshoz egy társra, mert a leírt csalódások kiütköznek a személyiségedre, s míg ez így marad, mindig ott lesz a sarkadban a csalódás démonja.
Gondold végig, szerintem mind a 2 szükséges, de abban sem vagyok biztos, hogy akár csak 1 akármilyen barátod is lenne... De szólj, ha tévednék.
"nagyon messze vagyok... Szentgotthárd mellett"
Ez valamilyen lakatlan sziget?? Kb. 9 ezren laknak ott és nem tudsz találni senkit. :P
Szerintem te fiú vagy és kamuzol. Csalogatod magadra a tinilányokat. :P
Akkor mégegyszer nekifutok. Nekem bárki jó az ország bármelyik pontjáról. Nem muszáj tini. Ezt sehol nem írtam. Én szívesen utazok ahogy a suli és a munkám engedi. De persze jó lenne ha néha ő is eljonne hozzám. Nem kellene minden nap találkoznunk nembaj ha csak néhány havonta tudunk személyesen találkozni. Csak találkozzunk. Jó lenne az is ha a közelemben is lennének persze, de nem lényeges. És korosztály sem számít, bár nem lenne rossz hasonló korban, de nem kikötés. És azt sem értem mi a rossz abban ha nem valami üres felszínes barátságot keresek amiben nem tudok komolyabb dolgokról témáról beszélni.
Lehet hogy kiütközik. De nem is ismersz személyesen. Most írásban delulu vagyok meg fogyatékos, és nem tudom értelmesen megfogalmazni a vágyaim, gondolataim, de próbálkozok.
Vannak nagyon jó fiú barátaim. Akikkel mindenről is tudok beszélni meg amikor találkozunk, sok programot csinálunk. Csak lány barátokat is szeretnék. És nekem nembaj ha a fennmaradó időben csak online tartjuk a kapcsolatot mert messze van. Csak azért néhány havonta találkozzunk és csináljunk valamit együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!